Yüzlerdeki tüylerden hemen kurtulun! Çinlilerin tüysüzlük sırrı buymuş! Her evde bulunan 4 malzemeyle kesin çözüm

Yüzlerdeki tüylerden hemen kurtulun! Çinlilerin tüysüzlük sırrı buymuş! Her evde bulunan 4 malzemeyle kesin çözüm

Yüzünüzde çıkan istenmeyen tüylerden kurtulmak için Çin yöntemini deneyin. Çinlilerin neden tüyleri yok? sorusunun yanıtı bu 4 malzeme de yatıyor. Çin yöntemi ile birlikte tüysüzün sırrını yakalayın. İşte basit ama etkili yöntem…

Özellikle kadınlar yüzlerinde çıkan tüylerden rahatsız olurken bunun temel nedeni vücudundaki esansiyel enzimlerin eksikliği oluyor. Enzim bozuklukları nedeniyle erkeklik hormonunun artı bu durumlarda kadınlarda kıllanma sorunu görülmektedir. Yüzlerdeki tüylerden kurtulmak için Çinlilerin yıllardır uyguladığı bu yöntemden yararlanabilirsiniz. İşte basit ama etkili yöntem…

4 MALZEMELİ TÜYSÜZLÜK

Yüzlerdeki tüyleri gidermek için geleneksel Çin yönteminden yararlanabilirsiniz. Öncelikle 2 kaşık şekeri alıp içerisine bir kaşık su ekleyiniz. Ardından üzerine bir kaşık süt ekleyerek 5 dakika boyunca kaynatınız. Kaynadıktan sonra 2 yemek kaşığı pirinç unu ve 1 yemek kaşığı kahve tozu ekleyip iyice karıştırınız.

pirinc-unu-bal-tuy-kurtulma.jpg

Elde ettiniz macunu tüy almak istediğiniz bölgeye sürüp kuruyana kadar bekleyiniz. Ardından ılık su ile yavaş yavaş masaj yaparak yıkayınız. Tek seferde bile sonuç alabileceğiniz bu yöntemi Haftada bir kez uygulayarak istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN