Zeka ile mi yoksa başarı ile mi motive oluyorsunuz? Resimde ilk gördüğünüz şey motive kaynağınızı ortaya çıkarıyor

Zeka ile mi yoksa başarı ile mi motive oluyorsunuz? Resimde ilk gördüğünüz şey motive kaynağınızı ortaya çıkarıyor

Motive kaynaklarımız hayatımız için oldukça önemli detaylardır. Nasıl motive olduğumuz ise kişiden kişiye değişmektedir. Peki siz zeka ile mi yoksa başarı ile mi motive oluyorsunuz? Cevabı bu görselde saklı…

Kişilik testleri içsel ritmimize ayak uydurmamız için bize yardımcı olur. Kişilik testlerine katılarak dünya ile kurduğunuz bağlantıyı ve motivasyon kaynağınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Gelin bu testte motivasyon kaynağınızı hep birlikte öğrenelim…

RESİMDE İLK GÖRDÜĞÜN MOTİVASYON KAYNAĞINI ORTAYA ÇIKARIYOR

Şapkalı Adam: Hayatın gizemli yönlerini anlamak ve gizli kalan gerçekleri gün yüzüne çıkarmak isterken bir taraftan da kaçış planı içindesiniz. Hayata merak duygusu ile yaklaşıyor ve yeni şeyler öğrenmek için çabalıyorsunuz. Sezgisel bir doğanız var, başkalarının duyguları ile motivasyonunu hissedebiliyorsunuz. Yüzeysel cevaplar ile yetinmek size göre olmadığı için hep daha derin anlamlar arayışındasınız. Bilgiye yönelik güçlü bir arzunuz var ve anlayış arayışı ile hareket ediyorsunuz. Ancak sorunlar ayağınıza takılmaya devam ediyor.

Gözlüklü Adam: Kararlı ve hırslı bir yapıya sahipsiniz. Hayır sizin için bir cevap değil ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışıyorsunuz. Hayata pratik yaklaşıyor, duygularınızı mantık ile dengeliyorsunuz. Doğal bir problem çözücüsünüz ve yenilikçi çözümler bulmak için yaratıcı düşünüyorsunuz. Güvenilir kişiliğiniz sayesinde tüm görevleri zamanında tamamlıyorsunuz.

motive-testi-1.jpg

Soldaki Kadın: İyi kalpli ve şefkatli bir insansınız. Kendi ihtiyaçlarınızı feda etmek anlamına gelse de başkalarına yardım etmekten geri durmuyorsunuz. Empatik olduğunuz için başkalarının duygularını fark ediyorsunuz. Özverili doğanız, kendinizi başkalarının yerine koymanıza yardımcı oluyor. İlişkilerinizde uyumlu olmak için çaba gösteriyor ve herkesin kabul edildiğini hissetmesini sağlıyorsunuz.

Hepsi: Ayakları üzerine basan ve her zaman ileriyi düşünen bir kişiliğiniz var. Başarıyı elde etmek için başkalarına güvenmek size göre değil, bunun yerine kendi güçlü yönleriniz ile yeteneklerinize güvenmeyi tercih ediyorsunuz. Kalıpların dışında düşünüyor ve geleneksel inançlara ya da normlara meydan okuyan yeni fikirler buluyorsunuz. Bundan dolayı arkadaş ortamlarında her zaman farklı olduğunuz düşünülür. Uyum sağlama yeteneğiniz, değişen durumlara hızla uyum sağlamanıza imkan tanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN