Zeka testi: Sadece parlak gözlü kişiler görüntüde gizlenen ampulü 4 saniyede bulabilir. Yapabilir misin?

Zeka testi: Sadece parlak gözlü kişiler görüntüde gizlenen ampulü 4 saniyede bulabilir. Yapabilir misin?

Bu zeka oyunu, gözlem becerilerinize meydan okuyacak. Resimdeki gizli ampulü bulmayı başaracak mısınız yoksa başaramayacak mısınız? Beyninizi test edelim!

Zeka Testi: IQ testleri genellikle birinin yüksek veya düşük zeka katsayısına (IQ) sahip olup olmadığını belirlemek için yapılır. Test, bir kişinin bilişsel yeteneklerini, yani problemleri çözme ve mantıksal olarak muhakeme etme yeteneğini ölçer. Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var.

Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız?

Başlayalım.

ZEKA TESTİ: SADECE PARLAK GÖZLÜ KİŞİLER GÖRÜNTÜDE GİZLENEN AMPULÜ 4 SANİYEDE BULABİLİR. YAPABİLİR MİSİN?

brain-teaser-image-find-the-hidden-light-bulb.jpg

Bu zeka oyununda, yoğun bir kütüphane görebilirsiniz. İçeride uyuyan bazı öğrenciler var, kütüphaneci büyük bir kitap yığını taşıyor ve bir çocuk kitapları düzenliyor. İçerideki insanları görebiliyorsunuz ve yüzlerce kitabı da görebiliyorsunuz ama göremediğiniz şey görselde gizlenmiş ampul.

Gizli ampulü lambaların üzerindeki ampullerle karıştırmayın.

Şimdi, sizin için test, verilen saniyeler içinde ampulü bulmaya çalışmaktır. Bu zeka oyunu için belirlenmiş bir zaman sınırımız var ve bu bulmacayı çözmek için 4 saniyeniz var.

Meydan okuma başlamak üzere. Hazır mısın?

Hadi başlayalım! Unutma, sadece 4 saniyen var.

ZEKA OYUNU ÇÖZÜMÜ

brain-teaser-solution-find-the-light-bulb.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN