Zeynep Bastık ‘Lan’ dedi sosyal medyayı salladı! Yok böyle bir rekor

Türkiye’nin son yıllarda en iyi çıkış yapan isimlerinden olan Zeynep Bastık, yeni şarkısıyla piyasayı alt üst etti. ‘Lan’ şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan başarılı şarkıcı, daha ilk haftadan kırdığı rekorla gündem oldu.

ESMAGÜL KOÇAK

Başarılı şarkıcı Zeynep Bastık, uzun bir aranın ardından hayranlarının karşısına yeni bir şarkıyla çıktı. Mabel Matiz imzası taşıyan ‘Lan’ isimli şarkısıyla piyasaya bomba gibi bir geri dönüş yapan şarkıcı, ilk haftadan elde ettiği başarıyla herkesi kendine hayran bıraktı. İşte Bastık’ın büyük başarısı…

SPOTİFY’DA İLK GÜNDE 1.5 MİLYON DİNLENME ALDI

Zeynep Bastık, geçtiğimiz hafta müzik piyasasına sürdüğü yeni şarkısı 'Lan' ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sözleri ve müziği Mabel Matiz imzası taşıyan bu çarpıcı şarkı, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir başarıya imza attı. Spotify'da ilk gününde elde ettiği 1.5 milyon dinlenme sayısı ile "bir günde en çok dinlenen şarkı" unvanını kazanan 'Lan', bu başarısıyla dinlenme rekorlarını adeta alt üst etti.

zeynep-bastik-lan-1.jpg

YOUTUBE’DA 4.2 MİLYON İZLENDİ

Dijital müzik platformlarındaki popüler listelerde zirveye oturan şarkı, sadece Spotify'da değil, YouTube gibi diğer önemli platformlarda da büyük ilgi gördü. Klibiyle birlikte yayınlandığı gün büyük bir merakla karşılanan 'Lan', YouTube üzerinden bir hafta içinde 4.2 milyon kez izlenmeyi başardı.

Zeynep Bastık'ın bu son hiti, müzik dünyasında önemli bir yer edindiğini kanıtlarken, sanatçının ve Mabel Matiz'in yaratıcı iş birliğinin meyvelerini verdiğini gösteriyor. Spotify'da toplamda 3 milyon 874 bin dinlenme sayısına ulaşan 'Lan', müzikseverlerin kalbinde şimdiden özel bir yere sahip olmayı başardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir