Son dönemin yükselen yıldızlarından biri olan başarılı sanatçı Zeynep Bastık, biten evliliği hakkında ilk kez konuştu.
Show TV'den Ömür Sabuncuoğlu'na konuk olan ünlü şarkıcı, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunurken 2021 yılının temmuz ayında başlayan ve 12 ay süren biten evliliği hakkında sessizliğini bozarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
"NE YAPARSAN YAP ELEŞTİREN BİR KİTLE VAR"
Kariyerinin ilk döneminde yaptığı cover çalışmalar nedeniyle eleştiri almasına değinen ünlü şarkıcı, "İlk başlarda bu tarz eleştiriler üzdü, yalan söyleyemeyeceğim ama bunu yönetmeyi öğrendim. Ne yaparsan yap eleştiren bir kitle var. Ama onları takmamayı öğrendim." diye konuştu.

"EŞ OLMA DURUMUNU BECEREMEDİK"
Bitene evliliği hakkında konuşan Zeynep Bastık, "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık." şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİ ANNE OLMAK"
Evliliğin zor olduğunu söyleyen Bastık, "Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak kurumu devam ettirmek zor. Bebek sahibi olmayı istiyorum. En büyük hayallerimden biri. Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim" dedi.
