Zeynep Koçak'tan yeni evlenecek Oğuzhan Koç'a gönderme! Ortalık fena karışacak

Zeynep Koçak'tan yeni evlenecek Oğuzhan Koç'a gönderme! Ortalık fena karışacak

8 yıllık birliktelikleri olaylı bir şekilde sona eren Zeynep Koçak'tan evlilik hazırlığı yapan eski erkek arkadaşı Oğuzhan Koç'a ağır bir gönderme geldi. Takipçisinin 'Hiç aldatıldın mı abla' sorusuna öyle bir yanıt verdi ki. Ortalık çok fena karışacak...

ZEYNEP KOÇAK 'HİÇ ALDATILDIN MI? SORUSUNA ÖYLE BİR YANIT VERDİ Kİ...

Oyuncu Zeynep Koçak'tan magazin gündeminde günlerce konuşulacak gönderme. Zeynep Koçak evlilik hazırlığı yapan eski erkek arkadaşının kendinden ayrılış şeklini hatırlattı. Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak Çok Güzel Hareketler Bunlar setinde tanışmışlardı.

Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak 8 yıl birlikte olduktan sonra olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Oğuzhan Koç ile evlilik planları kuran Zeynep Koçak'ın hayalleri yarım kalmıştı.

zeynep-kocak-oguzhan-koc.jpg

OĞUZHAN KOÇ GÖNLÜNÜ YAĞMUR'A KAPTIRDI

Çok Güzel Hareketler setinde tanışan Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak'ın tam 8 yıl süren birliktelikleri sona erdi. Oğuzhan Koç gönlünü Zeynep Koçak’tan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Yağmur Tanrısevsin’e gönlünü kaptırdı. Zeynep Koçak oyuncu Oğuzhan Koç'un bu hareketini asla unutmadı. Oyuncu Oğuzhan Koç ise Yağmur Tanrısevsin ile uzun süre devam eden ilişkisini Yağmur Tanrısevsin'in arkadaşı Demet Özdemir için sonlandırdı.

DEMET ÖZDEMİR VE YAĞMUR TANRISEVSİN ARKADAŞ ÇIKTI

Oğuzhan Koç 8 yıl birlikte olduğu Zeynep Koçak'ı oyuncu Yağmur Tanrısevsin için terk etti. Yağmur Tanrısevsin'i de Demet Özdemir için terk etti. Oğuzhan Koç'un son sevgilisi Demet Özdemir Yağmur Tanrısevsin'in yakın arkadaşıydı.

oguzhan-koc.jpg

ZEYNEP KOÇAK'TAN OĞUZHAN KOÇ'A 'GOOGLE'A BAK' DÖNDERMESİ

Oyuncu Zeynep Koçak sosyal medyada takipçileri ile sık sık canlı sohbet yapıyor. Sosyal medyadan takipçilerinin sorularını yanıtlayan Zeynep Koçak'ın bir takipçisinin 'Abla hiç aldatıldın mı?' sorusuna verdiği cevap ile gündem oldu. “Hiç aldatıldın mı abla?” diye soran takipçisine Zeynep Koçak Oğuzhan Koç'a gönderme yaparak “Google’a bak” cevabını verdi.

AVUKAT OLAN ZEYNEP KOÇAK GÖNLÜNÜ OYUNCULUĞA KAPTIRDI

27 Ağustos 1983 doğumlu olan oyuncu Zeynep Koçak aslen Ankaralıdır. Zeynep Koçak hukuk okuduktan sonra profesyonel oyunculuğu seçti. Zeynep Koçak aynı zamanda yönetmek, senarist ve köşe yazarıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN