Gülşen Ve Burcu Esmersoy Kapışması! Aynı Kıyafet Bakın En Çok Hangisine Yakıştı?

Gülşen Ve Burcu Esmersoy Kapışması! Aynı Kıyafet Bakın En Çok Hangisine Yakıştı?

Şarkıcı Gülşen ile sunucu Burcu Esmersoy aynı kıyafeti giydi ve pişti oldu. Burcu Esmersoy ve Gülşen'in kareli mini tulumu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi takipçiler tulumun Gülşen'e yakıştığını söylerken kimileri de Burcu Esmersoy'un kıyafetin hakkını verdiğini ifade etti.

Şarkıcı Gülşen ile sunucu Burcu Esmersoy pişti oldu. sosyal medyada Gülşen ve burcu Esmersoy'un giydiği aynı elbise ile çekilmiş görüntülerini paylaşan takipçileri elbisenin en çok kime yakıştığı konusunda tartışıyorlar.

KARELİ MİNİ TULUM BURCU ESMERSOY'A MI YOKSA GÜLŞEN'E Mİ YAKIŞTI?

Sosyete ve sosyal medya Burcu Esmersoy ve Gülşen'in giydiği mini kareli tulumu konuşuyor. sosyal medyada başlayan yeni tartışma daha çok su götürecek gibi. Burcu Esmersoy ve Gülşen takipçileri arasında kıyafetin hangisine daha çok yakıştığı tartışılırken sosyete de ünlüler kendi görüşlerini dile getiriyor.

GİYDİĞİ KIYAFETLER İLE DİKKAT ÇEKEN

Verdiği konserler sırasında giydiği dekolte kıyafetler ile hem sosyete de hem sanat camiasında hem de hayranları arasında çok konuşulan şarkıcı Gülsen son konserinde giydiği mini kareli tulumu ile konuşuluyor. Gülsen'in konser sırasında giydiği mini karteli tulumu sunucu Burcu Esmersoy'un da giydiği ortaya çıktı.

BURCU ESMERSOY VE GÜLŞEN'İN MİNİ TULUMU SOSYAL MEDYAYI BÖLDÜ

Burcu Esmersoy ile aynı kıyafeti giyen şarkıcı Gülşen mini tulumun önündeki düğmeleri sonuna kadar açarak kıyafeti mini bir büstiyer ile tamamladı. Sunucu Burcu Esmersoy'un aynı kıyafet de ise göğüs düğmelerini iliklediği ve boynuna taktığı renkli boncuklar ile mini renkli tulumu tamamladığı görüldü.

Sosyal medyada Gülşen'in takipçileri kendisine büyük bir destek veriyor. Şarkıcı Gülşen ile Burcu Esmersoy'un renkli kareli mini tulumu kıyafetin kime en çok yakıştığı tartışmasına neden oldu. Sosyal medya takipçilerinin kimisi kıyafeti Burcu Esmersoy'un daha iyi taşıdığını belirtirken kimileri de Gülşen'de daha güzel durduğunu ifade etti.

İşte Burcu Esmersoy ve şarkıcı Gülşen'in pişti olduğu kıyafet. Siz tulumun kime daha çok yakıştığı konusunda ne düşünüyorsunuz?

burcu-esmersoy.jpggulsen.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN