Emanet Dizisinin Sıla'sından Yeni Proje Haberi! Dizideki Partneri Çok Sevilen Bir İsim Olacak

Emanet Dizisinin Sıla'sından Yeni Proje Haberi! Dizideki Partneri Çok Sevilen Bir İsim Olacak

Yemin dizisinden Kanal 7'nin Emanet dizisine transfer olan Sıla Türkoğlu yeni projesi ile ekranlara dönüyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Emanet dizisinde oynayan Sıla Türkoğlu diziden çok yoruldum diyerek olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Sıla Türkoğlu'na yeni dizisinde sevilen bir ismin eşlik edeceği iddia ediliyor.

Türkiye ve dünyada takip edilen Emanet dizisini daha finalini dahi beklemeden bırakan Sıla Türkoğlu yeni proje dizisi dönüş yapma hazırlığında. İşte Sıla Türkoğlu'nun yeni dizisi ve dizide beraber oynayacağı isim...

EMANET DİZİSİNDEN OLAYLI BİR ŞEKİLDE AYRILMIŞTI

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizi Emanet'in güzel oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun adı yeniden gündemde. Emanet dizisinden apar topar ayrılan ve ayrılık şekli ile uzun bir süre magazin dünyasında konuşulan Sıla Türkoğlu yeniden gündemde.

sila-turkoglu-emanet.jpg

SILA TÜRKOĞLU EMANET DİZİSİ İLE ADINI DUYURMUŞTU

Sezon finalini dahi beklemeden Emanet dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Sıla Türkoğlu yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Emanet dizisinin sezon finalini dahi beklemeden dizinin kadrosundan ayrılan Sıla Türkoğlu'nun dizi ekibinden ayrıldığında daha üçüncü sezonda da oynayacağına dair sözleşmesi vardı.

sila-turkoglu.jpg

GÜNLÜK DİZİDE ÇOK YORULDUM DEMİŞTİ

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisi günlük olarak yayınlanan bir diziydi. sıla Türkoğlu bu duruma dikkat çekerek bu kadar yoğun çalışma gerektiren bir dizide yer almak istemediğini söylemiş ve çok yorulduğunu açıklamıştı. Emanet dizisinden sözleşmesi bir sezon daha devam edecek olmasına rağmen ayrılan sıla Türkoğlu uzun bir süredir sessizliğe bürünmüş ve dinlenmeye çekilmişti.

SILA TÜRKOĞLU YENİ BİR DİZİ İLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden sonra yeni bir dizi projesi ile dönüşe hazırlanıyor. Yemin dizisinden Emanet dizisine transfer olan Sıla Türkoğlu yeni dizisi ile de konuşulacak.

Sıla Türkoğlu Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan ile başrol oynamıştı. Sıla Türkoğlu'nun Emanet dizisinden ayrılması çok büyük bir krize neden olmuştu.

Sıla Türkoğlu sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Sıla Türkoğlu hayatında attığı tüm adımları sosyal medya hesabından hayranları ile paylaşıyor.

Aslen İzmirli olan Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 yılında İzmir'de doğdu. Oyunculuk kariyerine Anne isimli dizi ile başlayan Sıla Türkoğlu pek çok iddialı yapımda yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN