Solmaz Çiros Düğün Elbisesiyle Sosyal Medyayı Salladı! "O Nasıl Elbise"

Solmaz Çiros Düğün Elbisesiyle Sosyal Medyayı Salladı! "O Nasıl Elbise"

Adını Evleneceksen Gel isimli evlilik programı ile duyuran fenomen gelin adayı Solmaz Çiros, katıldığı bir düğünde giydiği elbise ile sosyal medyanın diline düştü. Abartılı elbisesi ile tüm dikkati üzerine çeken Solmaz Çiros için sosyal medya kullanıcıları 'Gelinden rol çalmış' yorumunu yaptı.

FENOMEN GELİN ADAYI SOLMAZ ÇİROS GELİNİ SOLLADI

Bir zamanların adından çokça söz edilen fenomen gelin adayı Solmaz Çiros şarkıcı olarak katıldığı bir düğünde gelini bile sollayan kıyafeti ile sosyal medyanın diline düştü. Abartılı kıyafeti ile gelinin dahi önüne geçen Solmaz Çiros pembe dekolteli elbisesi ile hayran listesine yeni hayranlar ekledi.

solmaz-ciros-dekolte.jpg

SOLMAZ ÇİROS SÖYLEDİĞİ ŞARKILARDAN ÇOK KIYAFETİ İLE KONUŞULUYOR

Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programı ile yıldızı parlayan Solmaz Çiros kedisinden söz ettirmeye devam ediyor. Zaman zaman sosyal medyada adından söz ettiren Solmaz Çiros geçen hafta sonu bir düğüne katıldı. Giydiği pembe dekolteli elbise ile düğün gecesine damga vuran fenomen gelin adayının kıyafetini görenler dönüp bir daha baktı.

solmaz-ciros.jpg

KIYAFETİ KADAR DANSLARI İLE DE DİKKAT ÇEKEN SOLMAZ ÇİROS YENİDEN DİLLERDE

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan Solmaz Çiros hayatına şarkıcı olarak devam ediyor. Çeşitli etkinliklerde sahne alan Solmaz Çiros sesinden çok dansları ve kıyafetleri ile konuşuluyor. Solmaz Çiros'un son katıldığı düğünde de giydiği cesur dekolte kıyafet sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN