İnsanlar Gözlerine İnanamıyor! 52 Yaşındaki Ünlü Oyuncunun Mükemmel Fiziği Magazin Dünyasını Sarstı...

İnsanlar Gözlerine İnanamıyor! 52 Yaşındaki Ünlü Oyuncunun Mükemmel Fiziği Magazin Dünyasını Sarstı...

TRT 1’de yayınlanan Mükemmel Eşleşme dizisinde rol alan ünlü oyuncu asuman Dabak Çeşme'de mankenleri kıskandırdı. Genç görünüşü ile dikkatleri çeken Asuman Dabak 52 yaşında olmasına rağmen pek çok genç kadına taş çıkarıyor. İşte sosyeteyi birbirine katan ünlü oyuncunun Çeşme görüntüleri...

Türk televizyon dizilerinin adından söz ettiren ünlü oyuncusu 52 yaşında plajlara indi mankenleri kıskandırdı. Fit görüntüsü ile 52 yaşında gibi değil de 32 yaşında gibi gösteren Asuman Dabak'ın nasıl bu kadar genç kaldığı magazin dünyasında gündem oldu.

ÇEKİMLERDEN SONRA KENDİNİ ÇEŞMEYE ATAN ASUMAN DABAK FİR GÖRÜNÜMÜ İLE MANKENLERİ KISKANDIRDI

Geçen sezon pek çok yapımda yer alan Asuman Dabak dizi çekimleri sezon finali yapar yapmaz soluğu Çeşme'de aldı. Her gün denize giren ünlü oyuncu Asuman Dabak güneşin tadını sonuna kadar çıkardı. Fit görünümü ile dikkatleri çeken Asuman Dabak birbirinden değişik bikinileri ve aksesuarları ile de konuşuluyor.

asuman-dabak.jpg

HER YIL DİZİ VE YA FİLİM ÇEKİMLERİNDEN SONRA ÇEŞMEYE GİDİYOR

Ünlü oyuncu Asuman Dabak her yıl Çeşme'ye gelen ünlüler arasında yer alıyor. Film ve ya dizi çekimlerinden sonra her sene mutlaka Çeşme'ye gelen ünlü oyuncu hem denizin hem de güneşin tadını birbirinden farklı bikinileri ile çıkardı. Estetiğine güvenen Asuman Dabak renkli bikinilerini abartılı aksesuarları ile tamamlıyor. Asuman Dabak oyunculuğu kadar düzgün fiziği ile de görenleri kendisine hayran bıraktı.

Asuman Dabak en son TRT 1’de yayınlanan Mükemmel Eşleşme dizisinde rol aldı. Mükemmel Eşleşme sezon finali yapınca dizinin oyuncuları dinlenmek için kendilerini tatil beldelerine attı. Oyuncu Asuman Dabak, ise geçen senelerde olduğu gibi bu yılda set arası verilir verilmez Çeşme'ye geldi.

ASUMAN DABAK'I PLAJDA GÖRENLER 52 YAŞINDA OLDUĞUNA İNANAMADI

52 yaşında olan tecrübeli oyuncu Asuman Dabak bikinisi ile adeta 20 yaş daha genç görünüyor. Sevenleri usta oyuncunun 52 yaşında olduğuna inanamıyor. Her yaz Çeşmeye gelen Asuman Dabak bu yaz da sahil şıklığından ödün vermedi. Asuman Dabak, renkli bikinileri ve aksesuarlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

asuman.jpg

ASUMAN DABAK 20 EYLÜL'DE YENİDEN SAHNELERDE OLACAK

Sevenleri ile sohbet eden Asuman Dabak , 20 Eylül’de ise Haldun Dormen’in yönettiği “Senfonik Broadway’den İstanbul’a Müzikaller” projesi kapsamında Maximum Uniq Açıkhava’da sahne alacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN