Çok Şaşıracaksınız... Survivor'ın Hangi Yarışmacısı Arka Sokaklar İle El Sıkıştı! Survivor'dan Arka Sokaklar'a Komiser Transferi

Çok Şaşıracaksınız... Survivor'ın Hangi Yarışmacısı Arka Sokaklar İle El Sıkıştı! Survivor'dan Arka Sokaklar'a Komiser Transferi

Adını survivor yarışması ile duyuran ünlü yarışmacı survivor'ın zorlu parkurlarından dizi setlerine transfer oldu. Arka Sokaklar dizisine komiser olarak gelecek isim sizi çok şaşırtacak... İşte Arka Sokaklar'ın yeni komiseri...

SURVİVOR PARKURLARINDAN ARKA SOKALAR SETLERİNE TRANSFER OLDU

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasına katılan Ayşe Yüksel Arka Sokaklar dizisine geliyor. Ayşe Yüksel'in yeni sezonda sevilen dizide komiser olacağı iddia edildi.

Tün televizyon dizileri yeni sezona hazırlanırken yılların eskitemediği Arka Sokaklar dizisi son transferini Survivor yarışmasından yaptı.

survivor-ayse-yuksel.jpg

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZONA YENİ İSİMLERLE GİRECEK

Dizi kulislerinde Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel'in Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde oynayacağı iddiası konuşuluyor. Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel'in yakında zamanda arka sokaklar dizisinin kadrosuna katılacağı ve komiser rolü ile ekrana geleceği söyleniyor.

Survivor All Star 2022 yarışmasında başarılı performansı ile dikkatleri çeken 'azimli ve hırslı yarışmacı Ayşe Yüksel'le ilgili bomba gibi bir iddia dizi kulislerini sallıyor.

Ayşe Yüksel TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'dan gelen ilk teklifi, farklı projeler ve sağlık durumundaki değişiklikler nedeniyle kabul etmemişti.

survivor.jpg

AYŞE YÜKSEL SURVİVOR YARIŞMASINA YEDEKLER LİSTESİNDEN KATILDI

Sağlık sorunlarını aşan Ayşe Yüksel, Survivor All Star 2022 yarışmasına katılmak istediğini Acun Ilıcalı'ya iletmiş, yedeklerden kadroya dahil olmuştu. Yarışmanın başlarında ekibe adapte olamayan Ayşe Yüksel üzerindeki rehaveti hızla atarak kendini buldu. Ayşe Yüksel, Survivor All Star 2022 yarışmasında son dört yarışmacı arasına girerek İstanbul finallerine kalmayı başarmıştı.

survivor-yarismasi.jpg

Ayşe Yüksel'in adı şimdiler de ise Arka Sokaklar dizisi ile gündemde. Diziye komiser olarak katılacağı konuşulan Ayşe Yüksel ile ilgili Arka Sokaklardan henüz bir açıklama gelmedi.

Sizce Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel Arka Sokaklar dizisi ile el sıkışmış mıdır? Ayşe Yüksel Arka Sokaklar dizisinde nasıl bir komiser olacak? Bir öngörü de bulunmak ister misiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN