İşte Yapması Cesaret İsteyen Kişilik Testi: Resimde Dikkat Ettiğiniz Şey, Kişiliğinizin Tüm Sırlarını Ortaya Çıkaracak...

İşte Yapması Cesaret İsteyen Kişilik Testi:  Resimde Dikkat Ettiğiniz Şey, Kişiliğinizin Tüm Sırlarını Ortaya Çıkaracak...

Hepimiz dünyayı farklı algılıyoruz ve bu nedenle tamamen farklı şekillerde yaşıyoruz. Geleceğe dair planlarımız ne kadar farklı ise olaylara karşı verdiğimiz tepkiler de farklıdır. Bu farklılıkları belki de biz bilerek ve isteyerek yapmıyoruz. Belki de bilinçaltınızda saklı olan sırları bizim tepkilerimizi ve insanlar arasındaki ilişkilerimizi belirliyor. Peki bilinç altında sakladığınız sırlar ile yüzleşmek ister misiniz?

Bu kişilik testi, hangi detayların sizin dikkatinizi çektiğini ölçecek. İşte sizin dikkatinizi çeken şeyler sizin bilinçaltınız hakkında çok şey söyleyecek.

Resme dikkatlice bakın. Hemen gözünüze çarpan ne?Düşünmemeye çalış, sadece sezgine güven.

resim-testti-1.jpg

RESİMDE BİR YÜZ MÜ DKKATİNİZİ ÇEKTİ

Kişiliğinizi bir yapboz gibi bir araya getiriyorsunuz. Bakmıyorsun ama kendini yaratmaya çalışıyorsun. Amacınız kendinizi dünyaya göstermektir. Aynı anda birkaç farklı alanda başarılı olmak istiyorsunuz, böylece onu bir mozaik parçası gibi bir araya getirip mükemmel görüntüyü elde edebilirsiniz. Bu amaçla, çeşitli kişilik parçalarını toplarsınız ve bunları birbirine bağlarsınız. Somut (dışsal) olabilirler: kıyafetler, görünüm, aksesuarlar, mülk, sosyal çevre, arkadaşlar ve hatta imajınızı tamamlayan önemli bir diğer kişi. Veya doğada soyut (içsel) olabilirler: ideal bir insan imajı yaratabileceğiniz yapboz parçaları olarak kullandığınız yetenekler, değerler, deneyim, başarılar ve anılar. Bununla birlikte, bu kesinlikle verimsiz bir alıştırmadır, çünkü herhangi bir mükemmellik bir yanılsamadır.

Kendini gerçekleştirme yaklaşımınız dışa dönük. Özünüzü tanımlayarak başlıyorsunuz ve ardından onu çeşitli unsurlarla somutlaştırıyorsunuz. Dünyanın gerçek benliğini görmesini istiyorsun.

resim-testti-2.jpg

RESME BAKTIĞINDA MOR BİR BEYİN VE AĞAÇ MI GÖRÜYORSUNUZ?

Amacınız sürekli olarak bilgiyi artırmaktır. İnanılmaz bir merakınız var. Dünyayı anlamak için, onun hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye çalışıyorsunuz. Tüm eylemlerin bu özlemden kaynaklanıyor. Karmaşık konuları incelemeyi ve keşfetmeyi seviyorsunuz. Muhtemelen komplo teorilerine ve mistik fenomenlere bile düşkünsünüz ve dışarıdan bakıldığında hemen hemen tüm konularda bilgili bir kişi olarak tanımlanabilirsiniz.

Birkaç bin yıl önce doğmuş olsaydınız, genel olarak bir filozof olurdunuz.

Aldığınız her bilgi parçasının daha yüksek bir amacı var. Ve bu kader kozmik gerçeğe ulaşmaktır. Bağlantıları bulmak, cevapları bulmak ve bir bilmeceyi çözmek için duvara notlar alan bir dedektif gibi, öğrendiğiniz her şeyi dikkatlice toplar ve analiz edersiniz.

Kendinizi gerçekleştirmeniz içseldir. Dış dünyadan başlıyorsunuz, mümkün olduğu kadar çok bilgiyi özümsüyor ve ardından sizi rahatsız eden içsel soruları yanıtlamaya çalışıyorsunuz.

Başkalarının görüşlerini görmezden geliyorsunuz çünkü sadece özünüzü ve varoluşunuzun anlamını anlamayı düşünüyorsunuz. Bu senin en büyük gizemin.

resim-testti-3.jpg

RESME BAKTIĞINDA DOĞA VE KUŞLAR MI GÖRDÜNÜZ?

Toplumun oynamaya ya da boyamaya çalıştığı oyundan çok uzaktasınız. Kendinizi bulmaya veya yaratmaya çalışmıyorsunuz. Tek istediğin kendin olma ve dünyanın tadını çıkarma özgürlüğü. Bu özel anda, çevrenize uymadığınızı hissedersiniz ve bu nedenle bu harika dünyayı keşfetme susuzluğuna yenik düşersiniz.

Aynı yerde uzun süre kalamazsınız. Ve geçiciliği fark ediyor olmanız, yalnızca endişenizi şiddetlendirerek yeni bir şey deneme arzusunu teşvik eder.

Her şeyi ciddiye alan tipte değilsin. Parti yapmayı, eğlenmeyi ve zaman zaman aklınızı kaybetmeyi seviyorsunuz. Ayrıca doğada olmayı da seviyorsunuz. Kalbiniz dünyadaki yeni egzotik yerleri keşfetmeye can atıyor.

Tecrübe sizin için herhangi bir bilgiden daha değerlidir. Bilgileri özümsersiniz ve onun çeşitli kısımlarını somutlaştırırsınız, ancak tüm bu bilgiler çok hızlı bir şekilde kaybolur. Belirli bir deneyim yaratmaya yardımcı oldukları sürece onlara tam olarak ihtiyacınız var. Ve sonra yoluna devam edersin.

Kendini gerçekleştirme yaklaşımınız karışık olarak tanımlanabilir. Geliştirme odaklı iç ve dış yaklaşımların bir birleşimidir. İlerledikçe kendinizi tanıyacaksınız. Ancak asıl göreviniz kendinizi anlamak ve etrafınızdaki dünyayı hissetmektir. Başkalarının sizi nasıl gördüğü veya en yüksek gerçeğin ne olduğu önemli değil. Sen sadece neşe arayan bir gezginsin.

Bu yaklaşımdaki ana şey, süreçte ilişkinizi ihmal etmemenizdir. Dünyamızdaki her şey geçici olsa da, ancak geçici bir şey inşa edip önemserseniz hayatınızda anlam bulabilirsiniz.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN