Sağanak Bir Geliyor Pir Geliyor! Günlerce Esir Alacak... İstanbul Dahil 23 İl İçin Korkutan Uyarı

Sağanak Bir Geliyor Pir Geliyor! Günlerce Esir Alacak... İstanbul Dahil 23 İl İçin Korkutan Uyarı

Bir haftadır yurdu esir alan sıcak ve nemli hava bugün de bunaltmaya devam ediyor. Fakat Meteoroloji Genel Müdürlüğü bunaltıcı nem yüklü havanın yerini sağanak yağışlara bırakacağını belirterek 23 il için uyarı yayınladı.

BUNALTICI SICAKLAR YERİNİ SAĞANAK YAĞIŞA BIRAKACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini paylaştı. Günlerdir yurt genelinde devam eden sıcak ve nemli havanın yerini sıcak ama sağanak yağışlı havaya bırakacağınız duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü hem yetkilileri hem de vatandaşları uyardı.

23 ilde sağanak yağışların beklendiği bilgisini paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağışların birden bastıracağını ama hemen gitmeyeceğini belirtti.

İSTANBUL BAŞTA OLMAK ÜZERE 23 İL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük haritalı hava durumu tahminine göre bugün başlayacak olan yer yer gök gürültülü sağanak yağışları yurt geneline yayılacak. İstanbul'un da aralarında bulunduğu 23 il için uyarı yayınlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Türkiye'nin kuzeyinde ve iç kesimleri ile Akdeniz Bölgesi'nin doğusunda yağışların beklediğini belirtti.

BUGÜN BAŞLAYACAK YAĞMURLAR 5 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Yerel bazda yağışların yer yer gök gürültülü ve şiddetli olması bekleniyor. Bugün başlayan yağışlı hava hemen yurdu terk etmeyecek. Bugün etkili olması beklenen sağanak yağışların özellikle İstanbul'un Avrupa yakasında etkili olacağı açıklandı.

ÖZELLİKLE SAĞANAK YAĞIŞLARIN ETKİLİ OLACAĞI İLLER

Bugün başlayacak sağanak yağışların en çok Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Düzce, Bolu, Karabük, Çanakkale, Van'da etkili olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da başlayacak olan sağanak yağışların özellikle Anadolu yakasında etkili olacağı belirtildi.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

hava-durumu1.jpg

22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu2.jpg

23 Ağustos 2022 Salı günü için haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu3.jpg

24 Ağustos 2022 Çarşamba günü için haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu4.jpg

25 Ağustos 2022 Perşembe günü için haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu5.jpg

26 Ağustos 2022 Cuma günü için haritalı hava durumu tahmini

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN