Haftanın İlk İş Günü Mutlaka Buna Dikkat Edin! Yıldızlar O Burçları Uyardı...

Haftanın İlk İş Günü Mutlaka Buna Dikkat Edin! Yıldızlar O Burçları Uyardı...

Haftanın ilk günü yıldızlar ve burçlarınız size neler getiriyor? Bugün kimlerin yüzü gülerken kimlerin canı sıkılacak? İşte günlük burç yorumları ve daha fazlası...

22 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu pazartesi, ailenizin koruyucusu sizsiniz ve herkesin her türlü ayartmadan ve dikkat dağıtıcı şeylerden uzak ve güvende kalmasını sağlıyorsunuz.

Tatil olduğu için ve herkes birlikte vakit geçirdiğinden, bunu yapmak kolaydır. Belki bu, bazı hayat derslerini paylaşmak için harika bir an ama tartışma yapabilecekleri bir gün değil.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Pratik faaliyetler için harika bir gün ama ne yaptığınızı bilmiyorsanız, ciddi faaliyetlerden uzak durmak isteyebileceğiniz konusunda sizi uyarıyoruz.

Bu, öğrendiklerinizi pratikte uygulamak ve becerilerinizi mükemmelleştirmek için harika bir gün. Ayrıca arkadaşlarınıza önemli miktarda borç verme konusunda dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Arzu ettiğiniz birçok şey olmasına rağmen harcamalarınızı kontrol altında tutuyor gibi görünüyorsunuz. Davranışınız muhtemelen bir aile üyesi tarafından, belki de sizden daha yaşlı biri tarafından övülecek ve bu, aynı şeyi sürdürmeniz için size ekstra güç verecektir.

Öğleden sonra aceleniz olacağı için bazı şeyleri unutabilirsiniz.

burclar1.jpgburclar1.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bazı planlar yapıyorsunuz. Ancak onları gerçekleştirecek zamanınız olmadığı için bu konuda partnerinizden beklentiniz oldukça büyük.

İlk başta ona verdiğiniz güvenden onur duysa da daha sonra yaptığınız baskı onun için çok fazla olabilir. Çatışmadan ancak empati yapma becerilerinizle kurtulabilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde çok konuşkan olmasanız da öğleden sonra muhtemelen herkesin dikkatinin merkezinde olacaksınız.

Kendinizi gerçek bir hikâye anlatıcısı olarak göstereceksiniz ve herkes bundan etkilenecek. Görünüşe göre kendinizden onlar kadar etkilenmeyeceksiniz. Kendinize karşı oldukça sert olmaya devam ediyorsunuz ve bazı hayal kırıklıklarına yol açabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu pazartesi herkesin gözünde çok duygusalsınız ve nasıl algılandığınızı umursamayacaksınız.

Bir barış ve güven duygusu muhtemelen bundan ortaya çıkacaktır. Günün sonuna doğru çok değer verdiğiniz biriyle, davranışlarınız için size teşekkür edebileceği bir tartışma da yapabilirsiniz.

burclar2.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu sabah kendinizi bazı olumsuz, kaygı uyandıran düşüncelere bırakmaya meyilli olacaksınız ve partneriniz veya bir arkadaşınız sizi bu durumdan çıkarana kadar bu psikolojide kalabilirsiniz.

Öğleden sonra, enerjinizi yeniden toparlayacak ve açılacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün izin gününüzden yararlananlardansanız, evinize bakmalı ve tamir edilmesi gereken her şeyi onarmalısınız.

Olağanüstü işleri yakalamak için harika bir gün. Bunu boşa harcarsanız kendinizi suçlu hissetmezsiniz çünkü rahatlama ve enerjinizi toplama şansına sahip olursunuz. Sadece bu işin er geç yapılması gerekeceğini bilmelisiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Etrafınızdaki her şeyin ağır çekimde hareket ettiğini düşünebilirsiniz ama bu sadece bir izlenim. İnsanlar kendilerini daha rahat hissedebilir ama bu onların oyalandığının bir işareti değil.

Çevrenizin hızına ve ortamına uyum sağlamalısınız. Öğleden sonra spor salonuna giderek fazla enerjinizi tüketmeyi düşünebilirsiniz.

burclar3.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özellikle de sizi gelecek için bir vizyona hazırlayacak harika bir gün. Cevapları geçmişte arama eğiliminizden en azından bugün uzaklaşmanız gerekiyor.

Bu ileri görüşlü olmanız gereken bir gün ve faydalarını ancak olanlardan sıyrılmaya hazır olduğunuzu gösterirseniz elde edebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Eğer doğru iş arkadaşları veya ortakları bulabilirseniz bu pazartesi iş için harika bir gün.

Beklentileriniz ve talepleriniz büyük ama daha azına razı olmayacaksınız. En iyisinden yararlanmadığınızı veya işlerin tam istediğiniz gibi yapılmadığını düşünerek planlarınızı başlatmaktansa ertelemeyi tercih edersiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazartesi dinlenmek için ve kendinize ayıracak zamanınız olmayacak çünkü zamanınızın çoğunu partneriniz alacak.

Son tatilden sonra boş zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz ve geçmişteki hataları telafi etmeye çalışıyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken tek şey, bir gün her şeyi düzeltebileceğiz izlenimine kapılmamaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN