Zincir marketlerin yılbaşı paketinde yok yok! 2023 yılbaşı sepeti fiyatlarına indirim geldi: Migros, Carrefour, A101, BİM, ŞOK fırsatı raflarına erken dizdi!

Zincir marketlerin yılbaşı paketinde yok yok! 2023 yılbaşı sepeti fiyatlarına indirim geldi: Migros, Carrefour, A101, BİM, ŞOK fırsatı raflarına erken dizdi!

Zincir marketler dev indirim kampanyalarıyla gündemdeki yerini koruyor. 2023 yılbaşı sepetleri yayınlandı. Migros, CarrefourSA gibi zincir marketler indirimlerle dikkat çekerken vatandaşlarda marketlerin yolunu tutuyor. Her yıl hazırlanan yılbaşı sepetleri yoğun ilgiyle karşılanırken bu yıl hangi ürünlerin yer aldığı merak ediliyor. İşte 2023 yılbaşı sepeti detayları…

Yılbaşında sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyen kişiler hazırlıklarına devam ediyor. Sofralarda yer alacak ürünler belirlenirken hediye seçimleri de tamamlandı. Zincir marketlerden dikkat çeken kampanyalarda gelmeye devam ediyor. Her yıl hazırlanan yılbaşı sepetleri 2023 yılı için de hazır bir şekilde marketlerde bekliyor. Migros ve CarrefourSA tarafından hazırlanan yılbaşı sepetin içerisinde neler yer aldığı merak ediliyor. İşte 2023 yılbaşı sepeti detayları…

MİGROS YILBAŞI SEPETİ FİYATI 2023

Migros yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Müşterileri için dikkat çeken indirimler yapan Migros yılbaşı sepetini de marketlerde hazır bulunduruyor. Migros yılbaşı sepeti içerisinde yer alan ürünler şu şekildedir:

Migros Yılbaşı Sepeti 2023

Doritos Taco Aile Boy 72 G

Lays Fırndan Kaşar&Soğan Tadında Patates Çerezi 96 G

Ruffles Orıgınals Süper Boy 107 G

Master Nut Kızartılmış Yer Fıstığı - Tuzlu 150 G

Master Nut X Nr1 Karışık Kuruyemiş 140 G

Peyman Nutzz Barbekü Mısır Çerezi 110 G

Kurukahveci Mehmet Efendi 100 G

Nescafe Gold 50 G Ekonomik Paket

Starbucks Caramel Latte Premium Kahve Karışımı 21.5 G

Starbucks Vanılla Latte Premium Kahve Karışımı 21.5 G

Starbucks Caffe Mocha Premium Kahve Karışımı 22 G

Starbucks Cappuccino Premium Kahve Karışımı 14 G

Nestle Damak İnci Antep Fıstıklı Beyaz Çikolata 60 G

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN