Ziraat Bankası'ndan kredi kampanyası

Ziraat Bankası'ndan kredi kampanyası

Ziraat Bankası müşterilerine nakit kredi hizmeti sunmaya devam ederken vatandaşların şartlara uygunluğuyla beraber anında ödemeler hesaplarda yerini buluyor. Nakit kredi kullanan vatandaşların hesaplarına belirli koşullarla ödemeler yapılıyor. İşte emekli kredisinden yararlanmak isteyenler için tüm detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. İhtiyaç kredisi kullananlara ödemelerine uygun faiz oranları sunulurken başvuru yapan herkes yararlanabilecek. TC kimlik numaranız ile yapılan sorgulamalarla yüksek limit kredinizi öğrenebilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler emekli, çalışıyor ya da devlet memuru olmaları gerekir. 100 bin TL'ye kadar verilecek destek kredisi için gerekenler haberimizde yer almaktadır.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU

İhtiyaç kredisi talebinde bulunan vatandaşlara uygun şartlar kredi imkanı verilirken şartların yerine getirilmesi gerekir. Ziraat Bankası şubelerine gitmeye gerek kalmadan bankanın müşterisi olanlar kimlik ile başvurularını tamamlayabilir. Banka müşterisi olmayanlar ise kimlik ve gelir belgesiyle şubelere gitmesi gerekir.

Ziraat Bankası mobil uygulamalar aracılığıyla internet bankacılığı hesapları üzerinden kredi başvuruları yapılabilir. Hesabınızda olan kredi başvurularının onaylanmasıyla beraber ödemeler hesaplara yatırılır.

Ziraat Bankası emekli kredisi

EMEKLİ KREDİSİ

Ziraat Bankası tarafından başlatılan emekli kredi kampanyasından yararlanmak için emekli maaşlarını Ziraat Bankasından alma şartıyla banka maaş taşıma işlemleri sonrasında kullanacakları kredi ve kredi kartı borçlarını hesaplayarak limit belirleyecektir.

Emekli Kredisi kampanyasına katılabilir ve 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvuruları tamamlanabilir. Başvuruda bulunmak isteyenler, bankanın şartlarına uygun olmalarıyla beraber hızlıca işlemler gerçekleştirilerek diğer bankalarda olan kredi ya da kredi kartı borçları da kapatılabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN