İBB ekipleri ile Fatih Zabıtası arasında kavga: İmamoğlu'nu tanımam

İBB zabıta ekipleri ile AK Part'li Fatih Belediyesi zabıtası arasında otopark alanı nedeniyle kavga çıktı. Fatih zabatısında görevli personelin "Ben Ekrem İmamoğlu’nu tanımam" sözleri dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri İSPARK alanına tabela asmak için geldiklerinde, AK Parti’li Fatih Belediyesi zabıta ekiplerinin müdahalesi ile karşılaştı.

Fatih Camii önünde bulunan alan bir süredir Fatih Kuran Kursu tarafından otopark olarak işletiliyordu. Ancak İBB alanın İSPARK'a devredilmesine karar verdi. İBB ekipleri dün gelerek alana tabela asmak istedi, ancak Fatih Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle karşılaştı. Yetkinin kendilerinde olduğunu söyleyen bir çalışan, “Ben İmamoğlu’nu tanımam, Ergün Turan’ı (Fatih Belediye Başkanı) tanırım” dedi. 

FATİH BELEDİYESİ: ALANI KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE AYIRACAĞIZ

Fatih Camii’nin Cenaze Kapısı’nın önünde bulunan alan bir süredir Fatih Kuran Kursu tarafından otopark olarak işletiliyordu. Ancak İBB’nin kararıyla bu alanın İSPARK olarak kullanılmasının önü açıldı.

İBB ekipleri dün öğle saatlerinde Fatih Camii’ne gelerek alana İSPARK tabelası asmak istedi ancak Fatih Belediyesi ekiplerinin müdahalesiyle karşılaştı.

Yaşanan tartışmada Fatih Belediyesi, buranın kültürel etkinliklerin de yapılacağı bir alan olması için çalıştıklarını kaydetti.  Yetkinin kendilerinde olduğunu söyleyen bir Fatih Belediyesi çalışanı, “Ben Ekrem İmamoğlu’nu tanımam, Ergün Turan’ı (Fatih Belediye Başkanı) tanırım” dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN