Kovid-19 tedavisi gören İmamoğlu taburcu oldu: Karantinam biter bitmez İzmir'deyim

Kovid-19 tedavisi gören İmamoğlu taburcu oldu: Karantinam biter bitmez İzmir'deyim

Kovid-19 tedavisi gören İBB Başkanı İmamoğlu, taburcu olduğunu açıkladı. İzmir'e de gideceğini açıklayan İmamoğlu "Karantinam biter bitmez İzmirli vatandaşlarımızın acılarını paylaşacağız" dedi.

Koronavirüse yakalanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tedavi gördüğü hastaneden ayrıldığını duyurdu.

İmamoğlu, Twitter hesabında yaptığı açıklamada "Tedavi gördüğüm hastaneden ayrılıyorum. Kaldığım süre boyunca benimle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BU HASTALIĞA YAKALANMAMAK EN DOĞRUSU"

Hastanede çıkışında konuşan İmamoğlu "Hayatımda ilk defa bu kadar uzak kaldım. Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. 10 günü aşkın süredir görmediğim aileme uzaktan da olsa kavuşacağım. 4 gün daha karantina sürecim devam edecek. Hastalığın bulaşı yoğun bir şekilde devam ediyor. Toplumun bütün kurallara uymasını istiyoruz. Bu hastalığa yakalanmamak en doğrusu. Bütün vatandaşlarımızı kurallara uymaya devam ediyorum.

"İZMİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN ACILARINI PAYLAŞACAĞIZ"

Başta deprem olmak üzere şehrimizle ilgili tüm unsurları takip etmeye devam edeceğim. Karantinam biter bitmez İzmirli vatandaşlarımızın acılarını paylaşacağız. Sevgili Tunç Soyer başkanımla varsa bir ihtiyaç onu görüşeceğim" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"İzmir'de yaşanılan deprem hepimizin canını yaktı. Milletimize baş sağlığı diliyorum. Umarım iyi haberler almaya devam ederiz. Türkiye'de ve İstanbul'da bir numaralı gündemin deprem olduğunu bir kez daha bu süreç bize hatırlattı. Başka bir konuyu konuşmanın yersiz olduğunu, bu konu üzerine milletçe odaklanmamız gerektiğini hatırlatmış oldu. 

10 gün sonra taburcu oluyorum. Tedavi sürecimin büyük bir bölümünü burada iyi geçirdiğimi ifade edebilirim. Ateşim 4 gün sürdü. Sonra normale döndü. Tedavi sürecimiz devam etti. Ateşin dışında başka bir semptom yaşamadım.

Bizi arayan herkese çok teşekkür ederim. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Kovid-19 testim pozitif çıkmadan 2 gün öncesi burada apandisit ameliyatı oldum. 4 gün daha karantina sürecim devam edecek. Cuma günü itibariyle işime ve gücüme devam edeceğim. Karantina günü biter bitmez İzmir'e gideceğim."

 

​İmamoğlu'nun son Kovid-19 testinin sonucunun da negatif çıktığı belirtildi. 

24 Ekim'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları yazmıştı: "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN