İdlib'de Teğmen Mustafa Bayrakdar da şehit oldu, acı haberi Hatay'daki ailesine verildi

İdlib'de Teğmen Mustafa Bayrakdar da şehit oldu, acı haberi Hatay'daki ailesine verildi

Son dakika haberi... İdlib'de Teğmen Mustafa Bayrakdar da şehit oldu, acı haberi Hatay'daki ailesine verildi. Şehit Bayrakdar'ın bekar ve 8 kardeşi olduğu öğrenildi.

İdlib'de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Mustafa Bayrakdar'ın (29) Hatay'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Şehadet haberi, şehidin İstanbul'da bulunan annesi Edibe ve babası Yusuf Bayrakdar'a, merkez Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi'ndeki evlerine geldiklerinde verildi.

BEKAR VE 8 KARDEŞİ VARDI

Acı haberi Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli ve askeri yetkililerden alan aile, yakınlarınca teskin edildi.

Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu. Şehidin bekar ve 8 kardeşi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN