İmane Elbani kimdir? Murat Yıldırım İmane Elbani çiftinden kötü haber

İmane Elbani kimdir? Murat Yıldırım İmane Elbani çiftinden kötü haber

ATV ekranlarının fenomen yarışması Kim Milyoner Olmak İster programının başarılı sunucusu Murat Yıldırım’ın eşi ‘İmane Elbani kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir ve ne iş yapıyor?’ soruları, çiftten gelen kötü haberle daha çok merak edilir oldu. İşte İmane Elbani’nin hayat hikâyesi…

3 aylık hamile olan Murat Yıldırım’ın eşi ‘İmane Elbani kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve ne iş yapıyor?’ gibi sorular, gelen kötü haberle birlikte daha çok merak edilmeye başlandı. İmane Elbani’nin çocuğunun anne karnında kalbinin durduğu öğrenildi. İşte aradıklarınız…

İMANE ELBANİ KİMDİR?

Aslen Faslı olan İmane Elbani, 2008’de Fas’ta katıldığı güzellik yarışmasında güzellik kraliçesi seçildi. Buradan sonra da Miss Arab World yarışmasına da katılan İmane Elbani, 2016’da Murat Yıldırım ile görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. İmane Elbani, bu evlilik sayesinde de Türkiye’de adını duyurdu. Öte yandan çift, birçok reklam projesinde de boy gösterdi.

19-08/02/imane-elbani.jpg

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım, 1979'da hayata gözlerini açtı. Annesi ve babası aslen Mardinli olan yakışıklı oyuncu, babasının öğretmenlik görevi sebebiyle 1979 yılında Konya’da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun olan Yıldırım, tiyatro ve müziğe ilgi duydu. Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katılıp 3 sene amatör olarak tiyatroda oynayan Murat Yıldırım, YÜO’daki arkadaşları vesilesiyle televizyon dünyasına girdi. Televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003'te “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol oynayan Murat Yıldırım, 2004'te de Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterine hayat verdi. Oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam eden Murat Yıldırım, 2006'da ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak adını duyurmayı başardı. Murat Yıldırım, aynı sene sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakteri ile büyük bir çıkış yaptı. 2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı. Kocan Kadar Konuş filmleriyle komedi türünde de iddiasını ortaya koyan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra’da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016’da Adana’da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi.

2012’de Tims Productions’ın yapımcılığını üstlendiği Show TV’de yayınlanan Suskunlar’da Ecevit karakterini canlandırdı. 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra’da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016’da Adana’da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi.

 

19-08/02/imane-elbaniii.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN