İnce'den Türköne'nin tahliyesine tepki: Ne adalet kaldı ne bağımsız adliye

İnce'den Türköne'nin tahliyesine tepki: Ne adalet kaldı ne bağımsız adliye

Muharrem İnce, MHP lideri Bahçeli'nin 'Yeniden yargılansın' açıklaması eski Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'nin tahliye edilmesine tepki gösterdi: Trump ister tahliye, Merkel ister tahliye, Bahçeli ister tahliye. Ne adalet kaldı, ne bağımsız adliye.

Eski Milletvekili Muharrem İnce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Yeniden yargılansın" dediği Zaman Gazetesi yazarı Mümtaz’er Türköne'nin tahliye edilmesine sert sözlerle tepki gösterdi.

FETÖ davasında tahliye edilen Türköne'nin Bahçeli'nin talimatı sonucu serbest bırakıldığını ifade eden İnce, şu ifadeleri kullandı:

"NE ADALET KALDI NE BAĞIMSIZ ADLİYE"

"Trump ister tahliye, Merkel ister tahliye, Bahçeli ister tahliye. Ne adalet kaldı, ne bağımsız adliye. Hekimler yargılansın, FETÖ'cüler tahliye edilsin. Devlete, adalete güven duyulmayan bir ekonomide sular durulmaz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN