İnstagram simgesi nasıl değiştirilir? Yeni özellik sosyal medyada

İnstagram simgesi nasıl değiştirilir? Yeni özellik sosyal medyada

Sosyal medya platformları arasında özellikle gençler arasında en çok kullanılan Instagram’da ikon, yani simge değiştirme özelliği geldi. Peki Instagram simgesi nasıl değiştirilir? İkon değiştirme işinin adım adım paylaştık…

Her geçen zaman yeni yeni özellikleriyle karşımıza çıkan Instagram’ın simgesi de artık değişebiliyor. Peki günlük hayatımızı paylaştığımız, gittiğimiz, gezdiğimiz yerlerdeki anılarımızı sakladığımız bir depo olarak kullanılan ‘Instagram simgesi nasıl değiştirilir?’ İşte detaylar…

INSTAGRAM SİMGESİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Instagram’a giriş yapın. Sağ alt tarafta yer alan ve kendi profilinizi görüntülediğiniz yere tıklayın. Sağ üst tarafta bulunan ayarla kısmına tıklayın. Ayarlara girdiğinizde de sayfayı aşağı doğru sert ve uzun süre kaydırın. Üstte simgeler gelecek. İlk başta iki göz, üstünde düşünen emoji, bir üstünde yukarıya gösteren işaret parmağı ve en son da hediye paketi simgesini görünce, paket açılıyor ve yılbaşı şapkalı ve parti flütlü surat karşınıza çıkıyor. Bununla birlikte ekranın iki yanından baloncuklar patladığı an yeni simgeler karşınıza çıkacak.

Simgeler arasında, Mevcut, Klasik 2, Klasik, Orijinal, Kod Adı, Alacakaranlık, Gündoğumu, Seher Vakti, Onur, Altın, Karanlık, Aydınlık ve Çok Karanlık olmak üzere seçenekler yer alacak. Bunlardan birini seçip geri çıktığınızda Instagram simgeniz otomatik olarak değişecek.

instagramda-simge-nasil-degistirilirr.jpg

INSTAGRAM’LA İLGİLİ BİLGİLER

Instagram, 2010’da yalnızca IOS işlemcili cihazlar için ücretsiz kullanıma sunulan ardından 2012’de Android cihazlar için de kullanılmaya başlanan, fotoğraf ve video paylaşımına yarayan bir sosyal medya uygulamasıdır. 2010’da piyasaya sürülmesiyle birlikte kullanıcılar arasında popülerlik kazanarak sıkça kullanılan Instagram, bir sene içerisinde 10 milyon kullanıcıya ulaştı. 2017’de yapılan araştırmalara göre 700 milyona yakın kullanıcı Instagram kullanıyor.

İŞLETME HESABINA NASIL GEÇİLİR?

İşletmeler, Instagram üzerinden işletme hesabı kullanarak potansiyel müşterilerine güven veriyor. Tek tıkla hızlı iletişime geçme ya da istatistikleri görebilme, reklam verebilme özelliği bulunuyor. 

Instagram’da işletme hesabına geçebilmek için ‘Seçenekler’e tıklayın, ‘İşletme Profiline Geç’e basın. Facebook ile bağlanmanız gerekiyor. Bağlanması için izin verin. Arkasından bilgilerinizi girin ve işlemi tamamlayın.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN