İsim isim jandarma ihraç listesi | (701 sayılı KHK - 8 Temmuz 2018)

İsim isim jandarma ihraç listesi | (701 sayılı KHK - 8 Temmuz 2018)

OHAL kapsamında çıkarılan 701 sayılı KHK 8 Temmuz 2018 pazar günü Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Kanun hükmünde kararname ile birlikte Jandarma Genel Komutanlığından 649 subay ihraç edildi. İşte isim isim jandarma ihraç listesi ve KHK'ya dair son dakika gelişmeleri...

Haberimizde 8 Temmuz pazar günü yayımlanan 701 sayılı KHK ile  Jandarma Genel Komutanlığından ihraç edilen askerlerin tam listesini bulabilirsiniz. İsim isim jandarma ihraç listesi ve ihraç edilen askeri personelin tüm ayrıntılarını sizler için derledik. İşte 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin detayları ve jandarma ihraç listesi...

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında alınması gereken tedbirleri içeren 701 sayılı Kanun Hükmünde Kararname 8 Temmuz 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı. OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile Jandarma Genel Komutanlığından 649 subay, astsubay ile uzman çavuş ihraç edildi.

701 sayılı KHK'ya göre;

İçiçleri Bakanlığından 31 kişi, (4 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam meslekten ihraç edildi)

Diyanet İşleri Başkanlığından 240 kişi,

Dışişleri Bakanlığından 38 kişi,

Emniyet Genel Müdürlüğünden 8 bin 998 kişi, 

İŞTE 701 SAYILI KHK İHRAÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

701 SAYILI KHK İLE 6 BİDEN FAZLA ASKER İHRAÇ EDİLDİ 

Hava Kuvvetlerinden bin 949 subay ve astsubay

Kara Kuvvetlerinden 3 bin 77

Sahil Güvenlik'ten ise 192 asker ihraç edildi

Deniz Kuvvetlerinden bin 126

Jandarma Genel Komutanlığından 649 subay, astsubay ile uzman çavuş ihraç edildi.

RÜTBESİ ALINAN EMEKLİ TSK EMNİYET JANDARMA MENSUPLARI

Kararnameye göre, Kara Kuvvetlerinde 240, Deniz Kuvvetlerinde 22, Hava Kuvvetlerinde 62 general, subay ve astsubayın rütbeleri ve emeklilik hakları ellerinden alınırken, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünden bin 167, Jandarma Genel Komutanlığından 35 emekli personelin rütbeleri alındı.
ABD’de öğrenim gören bir kişinin öğrencilikle ilişkisi kesildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN