İsim isim ihraç edilen öğretmenler listesi! (701 nolu KHK 8 Temmuz 2018)

İsim isim ihraç edilen öğretmenler listesi! (701 nolu KHK 8 Temmuz 2018)

701 nolu KHK ile çok sayıda öğretmen ihraç edildi. 8 Temmuz'da remi gazetede yayınlanan ihraç edilen öğretmenler listesini haberimizden bulabilirsiniz. İşte isim isim ihraç edilen MEB personeli ve diğer detaylar. Öte yanda 18 bin kamu personelinin ihraç edildiği KHK ile son dakika haberleri de sayfamızdı.

701 nolu KHK bu gün resmi gazetede yayımlandı. MEB ihraç listesi merak ediliyor ve google gibi arama motorlarında araştırılıyor. Haber detayda 8 Temmuz 701 nolu KHK listesini ve son dakika gelişmelerini bulabilirsiniz. İşte merak edilen 701 nolu KHK ile ihraç edilen öğretmenlerin listesi ve ihraç edilen öğretmenler hakkındaki yeni gelişmeler...


701 sayılı OHAL KHK'sı 8 Temmuz pazar günü Resmi Gazete'de yayımladı. 2018 son OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile çok sayıda kamu kurumundan binlerce kişi ihraç edildi. Vatandaşlar şimdi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan kaç kişi ihraç edildi, kimler ihraç edildi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Merak edenler için 701 nolu son KHK ile Milli Eğitim Bakanlğı'ından ihraç edilen öğretmenlerin isim listesiniz ve son gelişmeleri derledik. 

701 sayılı son OHAL KHK'sı 8 Temmuz Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece günlerdir konuşulan kamudan ihraç edilen 18 bin 632 kişinin ihraç listesi belli oldu701 nolu KHK listesinde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da çok sayıda öğretmen ve personel ihraç edilenlerin arasında. 

18-07/08/2018-son-khk-1531032749.jpg

MEBİHRAÇ LİSTESİ YAYIMLANDI 

701 Nolu son KHK ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan toplam 658 personel ve öğretmen hakkında ihraç kararı verildi. Resmi Gazete'nin yayınlanmasının ardından MEB'de çalışan binlerce personel ve öğretmen listede isimlerinin olup olmadığını kontrol ediyor.

MEB İHRAC LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

MEB'DE 1 KİŞİ GÖREVE İADE EDİLİ

Yapılan soruşturmalar neticesinde daha önce ihraç edilen isimler arasında yer alan Diyanet İşleri Başkanlığından 30, Milli Eğitim Bakanlığından 1, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 50, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 26, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 5 ve yüksek eğitim kurumlarından 8 olmak üzere toplamda 129 kişinin görevlerine dönmelerinin önü açıldı.

Daha önce çıkarılan kanun hükmünde kararnamelerle rütbeleri ve emeklilik hakları ellerinden alınan TSK mensuplarından Kara Kuvvetleri Komutanlığında 8, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 10 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 1 kişinin rütbeleri ve hakları iade edildi.

18-07/08/701-nolu-khk-1531032738.jpg

148 KİŞİ KAMUDAKİ GÖREVLERİNE İADE ESİLDİ

OHAL kapsamında çıkartılan 701 sayılı KHK ile 148 kişi ilgili kanun hükmünde kararnamenin kabulüne ilişkin kanunun eki listelerin ilgili sıralarından çıkarılarak kamudaki görevlerine iade edildi.

İlgili kanun hükmünde kararnamenin kabulüne ilişkin kanunun hükümleri, bu fıkrada belirtilen kişiler bakımından tüm hüküm ve sonuçlarıyla birlikte ilgili kanun hükmünde kararnamenin yayımı tarihinden geçerli olmak üzere ortadan kalkmış sayılacak.

Söz konusu personelden bu maddenin yürürlük tarihinden itibaren on gün içerisinde göreve başlamayanlar çekilmiş sayılacak. Bu kapsamda göreve başlayanlara, kamu görevinden çıkarıldıkları tarihten göreve başladıkları tarihe kadar geçen süreye tekabül eden mali ve sosyal hakları ödenecek.
Bu kişiler, kamu görevinden çıkarılmalarından dolayı herhangi bir tazminat talebinde bulunamayacak. Bu personelin görevlerine iadesi, kamu görevinden çıkarıldıkları tarihte bulundukları yöneticilik görevi dışında öğrenim durumları ve kazanılmış hak aylık derecelerine uygun kadro ve pozisyonlara atanmak suretiyle de yerine getirilebilecek. Buna ilişkin işlemler ilgili bakanlık ve kurumlar tarafından yürütülecek.

İade edilen kişilerin kurumlarına göre dağılımları şöyle:

"Diyanet İşleri Başkanlığı 30, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 1, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 1, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü 1, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 6, Milli Eğitim Bakanlığı 1, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 58, Hava Kuvvetleri Komutanlığı 27, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 15, Yükseköğretim Kurumları 8."

701 nolu KHK ile çok sayıda öğretmen ihraç edildi. 8 Temmuz'da remi gazetede yayınlanan ihraç edilen öğretmenler listesini haberimizden bulabilirsiniz. İşte isim isim ihraç edilen MEB personeli ve diğer detaylar. Öte yanda 18 bin kamu personelinin ihraç edildiği KHK ile son dakika haberleri de sayfamızdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN