KHK ile ihraç edilen askerlerin isim isim listesi | (8 Temmuz 2018 701 sayılı KHK)

KHK ile ihraç edilen askerlerin isim isim listesi | (8 Temmuz 2018 701 sayılı KHK)

KHK ile ihraç edilen askerlerin isim isim listesi bu gün yayımlanan 701 sayılı KHK ile belli oldu. 8 Temmuz 2018 pazar günü Resmi Gazete'de yayınlanan 701 sayılı KHK ile çok sayıda asker meslekten ihraç edildi. İşte isim isim ihraç edilen askerler ve 701 nolu KHK'a ait diğer detaylar...

Bu gün resmi gazetede yayımlanan 701 nolu KHK ile çok sayıda asker ihraç edildi. 8 Temmuz'da remi gazetede yayınlanan ihraç edilen askerlerin tam listesini ve 701 sayılı KHK hakkındaki son dakika gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz. İsim isim ihraç edilen TSK personeli ve ihraç edilen askerlerin listesini haberimizdeki linke tıklayarak görebilirsiniz. Ayrıca OHAL kapaamında çıkarılan 701 sayılı KHK ile kamudan ihraç edilen 18 bin kamu personelin listesi ve görev iade edilenlerin listesi de sayfamızdı.

Bu gün açıklanan 701 nolu KHK ile ihraçlarla birlikte çok sayıda ismin rütbeleri de alındı. Jandarma'dan 35, TSK'dan 324, Emniyet'ten 1167 personelin rütbeleri alındı. İşte 8 Temmuz 701 sayılı KHK ile rütbeleri alınan isimler tam listesi...

701 SAYLIL KHK İLE RÜTBELERİ ALINANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

OHAL kapsamında Resmi Gazete'de yayımlanan 701 sayılı kanun hükmünde kararname (KHK) ile çeşitli kurumlarda görev yapan 18 bin 632 personel kamudan ihraç edildi. 


 
Binlerce ihraç edilen ismin yer aldığı 701 sayılı Son KHK Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurumlarından daha önce ayrılan, TSK’dan 324, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 1167 ve Jandarma'dan 35 personelin ise rütbeleri 701 sayılı KHK ile alındı.

KHK İLE MESLEKTEN İHRAÇ EDİLENLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

Yayımlanan yeni KHK ile TSK'dan 6 binden fazla askeri personel ihraç edildi.

Kara Kuvvetlerinden 3 bin 77

Deniz Kuvvetlerinden bin 126

Hava Kuvvetlerinden bin 949 subay ve astsubay

Jandarma Genel Komutanlığından 649 subay, astsubay ile uzman çavuş ihraç edildi.

Sahil Güvenlik'ten ise 192 asker ihraç edildi.

18-07/08/khk-ile-ihrac-edilen-askerler.jpg

BAŞBAKAN ''BU GECE YAYIMLANACAK'' DEMİŞTİ

Bu gece 699 sayılı KHK yayımlandı. Terörle mücadele konusunda önemli ihraçların yapıldığı KHK'ları ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım, son KHK'nın bu gece yayımlanacağını duyurmuştu. Başbakan, yeni KHK ile TSK ve Emniyet başta olmak üzere devletin diğer kurumlarından kapsamlı ihraçlar olacağını belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN