Isparta'da okullar tatil mi? Açıklama geldi

Isparta'da okullar tatil mi? Açıklama geldi

Isparta'da bazı ilçelerde eğitime kar tatili arası verildi. Binlerce kişi "Isparta'da okullar tatil mi?" sorusunun yanıtını merak ediyordu. Yoğun kar yağışının etkisi altında olan Isparta'da hangi ilçelerde okulların kar tatili ilan edildiğine ilişkin bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Isparta'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkisini sürdürüyor. Binlerce öğrenci ve veli "Isparta'da okullar tatil mi?" sorusunun yanıtını merak ediyor. 

ISPARTA'DA 8 İLÇEDE OKULLARA KAR TATİLİ

İlçe Kaymakamlıkları ve Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle 3 ilçenin tamamı, 4 ilçedeki taşımalı eğitim ve bir ilçeye bağlı 2 köyde olmak üzere, toplam 8 ilçede eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Uluborlu, Senirkent, Gelendost ve Eğirdir ilçelerinde kar tatilinin yalnızca taşımalı eğitim gören öğrencileri kapsadığı belirtildi.

Isparta'nın Yenişarbademli, Aksu, Şarkikaraağaç ilçelerinin tamamında ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Isparta'nın Sütçüler ilçe merkezinde kar tatili olmadığı belirtilirken, ilçeye bağlı Kasımlar ve Kesme köylerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

BİLECİK'TE DE OKULLAR TATİL

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçesinde eğitime 6 Ocak 2020 tarihi itibariyle 1 gün ara verildi.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgede dün gece saatlerinde başlayıp kesintisiz olarak devam eden yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bilecik'in İnhisar ilçesinde taşımalı öğrenciler tam gün, Yenipazar ve Bozüyük ilçelerinde ise taşımalı öğrenciler öğleden sonra tatil edildi." denildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN