Sondakika: Ankara'da okullar tatil mi? Ankara Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?

Sondakika: Ankara'da okullar tatil mi? Ankara Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi mi?

Ankara'da okullara kar tatili duyurusu geldi mi? sorusu veliler ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. Güne kar yağışı ile uyanan Ankaralılar Ankara Valiliği'nden sondakika kar tatili açıklaması bekliyor. Peki Ankara'da okullar tatil mi? İşte 5 günlük ve saatlik hava durumu tahmini ile birlikte detaylar...

 Ankara'da okullar tatil mi? sorusu güne karla uyanan Ankaralılar tarafından araştırılıyor. Eskişehir ve Kütahya'da okulların tatil olmasının ardından Ankara'da da okulların tatil olması bekleniyor. Peki Ankara'da okul tatili açıklaması ile ilgili son durum nedir?

ANKARA VALİLİĞİ OKULLARA KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPTI MI?

Ankara Valiliği'nden şuana kadar "Ankara'da okullar tatil" açıklaması gelmedi. Eğitime kar nedeniyle ara verilmesi halinde Ankara Valiliği'nden gelen bir son dakika duyurusu olursa açıklamaya haberimizden ulaşabilirsiniz.

ANKARA'DA HAVA DURUMU

06 Ocak 2020 Pazartesi günü çok bulutlu, sıcaklık 7, 07 Ocak 2020 Salı günü hafif yağmurlu, sıcaklık 6, 08 Ocak 2020 Çarşamba günü çok bulutlu, sıcaklık 2, 09 Ocak 2020 Perşembe günü az bulutlu, sıcaklık 3, 10 Ocak 2020 Cuma günü çok bulutlu, sıcaklık 4 derece olacak.

ANKARA SAATLİK HAVA DURUMU (6 OCAK 2020)

 20-01/06/ankara-saatlik-hava-durumu.jpg

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

20-01/06/hava-durumu.jpg

ANKARA İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI YAPILMIŞTI

Meteoroloji Ankara'da 6 Ocak Pazartesi sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağacağını açıkladı. Beklenen kar yağışı sabahın erken saatlerinde başladı. Ankara güne soğuk ve karlı havayla uyandı. Kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı hızlandı.

Ankara'da kar tatili olup olmadığına ilişkin henüz resmi bir bir açıklama yapılmadı. Çarşamba gününe kadar etkili olması beklenen yağışlı havanın perşembe gününden itibaren sona ermesi bekleniyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN