İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul Valiliği uyardı

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul Valiliği uyardı

İstanbul bugün sağanak yağışın etkisi altında. Bazı illerden kar tatili haberleri gelirken binlerce kişi "İstanbul'a kar yağacak mı?" ya da "Ne zaman kar yağacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İstanbul Valiliği konu ile ilgili yaptığı açıklamada fırtına ve kuvvetli yağışa karşı uyardı. Detaylar haberimizde...

İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Binlerce kişi "İstanbul'a kar yağacak mı?" ya da "İstanbul'a kar ne zaman yağacak?" sorularına yanıt arıyor.

İSTANBUL VARLİLİĞİ'NDEN KAR AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği, konu ile ilgili açıklama yaptı. Kar yağışının beklenmediğini vurgulayan İstanbul Valiliği, fırtına ve kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Valilik, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini ifade etti.

Valilik tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü (İstanbul) meteorolojik uyarıda bulundu. İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden verilen bilgiye göre; Rüzgarın, İstanbul’un Anadolu Yakasında fırtına (60-80 km/sa), İstanbul’un Avrupa Yakasında ise kuvvetli ve tam fırtına (80-110 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir.

İSTANBUL İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için 5 günlük hava durumu raporuna bakıldığında hava sıcaklıklarının çok fazla farklılık göstermeyeceği ve kar yağışının yaşanmayacağı görülüyor. Öte yandan 7 Ocak Salı, 8 Ocak Çarşamba ve 9 Ocak Perşembe günlerinde yağmur bekleniyor. 10 Ocak cuma günü ise güneş yüzünü gösterecek.

20-01/06/stanbul-hava-durumu.jpg

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? 6 OCAK HAVA SAATLİK HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışın gün boyu etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ise gün boyu 7-8 derece olacak.

20-01/06/stanbul-saganak.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN