Eskişehir'de okullar tatil mi? Eskişehir Valiliği'nden kar tatili açıklaması

Eskişehir'de okullar tatil mi? Eskişehir Valiliği'nden kar tatili açıklaması

Eskişehir'de yoğun kar yağışı öğrenci ve velileri "Eskişehir'de bugün okullar tatil mi?" sorusunun yanıtını araştırmaya itti. Eskişehir Valiliği'nin kar tatili açıklaması merak ediliyor. Haberimizden Eskişehir'de okullara kar tatili açıklamasına ulaşabilirsiniz.

Eskişehir'de okullar tatil mi? sorusu sabah saatlerinde kar yağışı ile uyanan öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Eskişehir Valiliğinden konu ile ilgili açıklama geldi ve bölgede yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu belirtildi.

ESKİŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Açıklamada, "İlimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak “Bölgemizde görülen yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, 06 Ocak 2020 Pazartesi günü, ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Bu kapsamda, engelli ve hamile kamu personeli de 1 gün süre ile idari izinli sayılacaktır.” dedi.

Ayrıca açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de bir günlüğüne idari izinli sayılacağı duyuruldu.

KÜTAHYA'DA DA OKULLAR TATİL

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada ise gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile tipinin kesintisiz sürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, "Merkez ilçe, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşıma merkezi okullar; Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları ile Emet ilçesindeki temel eğitim kurumlarında (anaokulu, ilkokul, ortaokul) eğitime bir gün ara verilmiştir." bilgisi paylaşıldı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN