Kütahya'da okullar tatil mi? Kütahya Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi

Kütahya'da okullar tatil mi? Kütahya Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi

Kütahya Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle Kütahya'daki taşıma merkezi okullara kar tatili açıklamasında bulundu. Duyuruya göre Hisarcık, Çavdarhisar ve Şaphane ilçelerinde tüm okullara ve Emet ilçesindeki temel eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. İşte "Kütahya'da okullar tatil mi?" sorusunun yanıtı ve detaylar...

Kütahya'da okullar tatil mi? sorusu güne karla uyanan öğrenci ve veliler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Kütahya, yoğun kar yağışı ile yeniden beyaza büründü. Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye kadar ulaştı.

KÜTAHYA VALİLİĞİ'NDEN OKULLARA KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Kar yağışı sonrası Kütahya Valiliği'nden okullara kar tatili açıklaması geldi. Sadece taşıma merkezi okullara tatil duyurusu içeren açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Merkez ilçe, Aslanapa ve Gediz ilçelerinde taşıma merkezi okullar; Şaphane, Hisarcık ve Çavdarhisar ilçelerinde tüm eğitim kurumları ile Emet ilçesindeki temel eğitim kurumlarında (anaokulu, ilkokul, ortaokul) eğitime bir gün ara verilmiştir." 

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kütahya Belediyesi araçların şehir içerisinde ulaşımda sorun yaşamaması için kar temizleme çalışması başlattı. Şehirlerarası Kütahya-Eskişehir, Kütahya-Afyonkarahisar, Kütahya-Tavşanlı ve Gediz-Kütahya yollarında da araçların zincirsiz ve kar lastiksiz yola çıkmalarına izin verilmiyor.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada ise gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ile tipinin kesintisiz sürdüğü ifade edildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN