İstanbul'a kar yağışı uyarısı | Meteoroloji'den 'Ne zaman kar yağacak?' sorusunun yanıtı geldi

İstanbul'a kar yağışı uyarısı | Meteoroloji'den 'Ne zaman kar yağacak?' sorusunun yanıtı geldi

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Güneşli havanın hakim olduğu son günler yerini yağışlı havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasına göre Pazartesi günü İstanbul'da karla karışık yağmur görülecek. İşte detaylar...

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusu ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. İstanbul kar yağışı için tarih verildi. Yurdun büyük bir kesiminde güneşli hava etkisini sürdürüyor. İstanbul'da ise 22 Aralık 2019 pazartesi gününden sonra kar yağacağı tahmin ediliyor.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, İstanbul'da hafta başından itibaren havalar soğumaya başlayacak. Pazartesi için beklenen kuvvetli yağış Trakya'dan başlayarak havayı soğutacak. Rüzgarın karayele dönmesi ile birlikte haftanın ikinci yarısından itibaren kuzey ve iç kesimleri altına alacak. 

İSTANBUL HAVA DURUMU

19-12/19/stanbul-hava-durumu.jpg

TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Pazar gününden itibaren Türkiye genelinde yağışlı havanın etkili olacağı görülüyor. Ege'den gelen yağışlı hava salı gününe kadar neredeyse tüm yurtta etkisini gösterecek.

19-12/19/hava-durumu.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN