İTÜ ek sınav hakkı verecek mi? İTÜ online sınavı tekrarlanacak mı? İşte İTÜ duyurusu

İTÜ ek sınav hakkı verecek mi? İTÜ online sınavı tekrarlanacak mı? İşte İTÜ duyurusu

İTÜ'de online sınav skandalı yaşanıyor. Yüzlerce öğrenci, online sınav için bilgisayar karşısına geçtiğinde kötü bir sürprizle karşılaştı. Öğrenciler, 'İTÜ'de ne oldu?' ve 'ek sınav hakkı verilecek mi?' sorularının yanıtlarını sosyal medyada tartışıyor. Sınava giremediğini dile getiren öğrencilerin, sınavın tekrarlanmasını istiyor. İşte İTÜ duyurusu...

'İTÜ online sınavı tekrarlanacak mı?', 'İTÜ ek sınav hakkı verilecek mi?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Türkiye'nin köklü üniversitelerinden biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi'nde online yapılacağı ilan edilen sınav, teknik aksaklıklardan dolayı yapılamadı. Sınava girdikleri halde sistemin kendilerini dışarı attığını ve soruları yanıtlayamadan oturumun kapandığını belirten öğrenciler, sınavın tekrarlanıp tekrarlanmayacağını merak ediyor. Detaylar haberimizde...

İTÜ'DE NE OLDU? ONLINE SINAVI NEDEN YAPILAMADI?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yapılması gereken online sınav, gerçekleştirilemedi. Sınav saatinde bilgisayar başına geçerek sisteme giriş yapmak isteyen öğrenciler, sınav oturumuna katılamadıklarını dile getirdiler. Bazı öğrenciler ise sınav oturumunu başlattıklarını fakat sistemin çevrimdışı olarak oturumu sonlandırıldığını aktardılar.

İTÜ duyurularını, sayfamızın sonunda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

İTÜ SINAVI TEKRARLANACAK MI?

3 Temmuz 2020 Cuma günü saat 10.00'da başlayan ve 1 saat sürmesi planlanan online sınava sistem arızası nedeniyle katılamayan öğrenciler, şikayetlerini sosyal medyaya taşıyarak günün en çok konuşulan konu başlıklarından biri olmasını sağladılar. Yüzlerce öğrenci, sınavın tekrarlanması için kampanya başlattı.

İTÜ EK SINAV HAKKI VERECEK Mİ?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yaşanan online sınav skandalı sonrası üniversite yönetiminden sınavla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Yeni gelişmeler olduğu takdirde sitemizden takip edebilirsiniz.

İTÜ DUYURULARI İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN