İzzet Ulvi Yönter'den izinsiz gönderilen SMS'ler vatandaşları bezdirdi

İzzet Ulvi Yönter'den izinsiz gönderilen SMS'ler vatandaşları bezdirdi

Vatandaşların cep telefonlarına MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter adıyla gönderilen SMS'ler şikayet konusu oldu. İzinsiz gönderilen SMS'lerin Yönter'in bilgisi dahilinde olup olmadığı bilinmiyor. SMS iptali için bir alternatif sunulmamasından dolayı vatandaşlar ne yapacağını bilemiyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter adına on binlerce kişiye izinsiz gönderilen SMS'ler, vatandaşları usandırdı. Milli ve dini bayramların yanı sıra her hafta cuma günleri MHP'li isimden gelen SMS'lerin nasıl iptal edileceği ise bilinmiyor. Zira gelen mesajlarda, SMS iptaline ilişkin bir yönerge yer almıyor. İzzet Ulvi Yönter'den gelen SMS mesajları için izinleri alınmayan vatandaşlar ise tepkilerini sosyal paylaşım sitelerinden dile getiriyor.

screenshot-20210101-155857-messages.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN