Karamollaoğlu'ndan 'Madımak' çağrısı: Komisyon kurulmalı, topyekun araştırılmalı

Karamollaoğlu'ndan 'Madımak' çağrısı: Komisyon kurulmalı, topyekun araştırılmalı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 33 kişinin can verdiği Madımak Katliamı'nın 27'inci yıl dönümünde Twitter'dan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Madımak'ın araştırılması için çağrı yapan Karamollaoğlu 'Madımak Hadisesi'nin aydınlatılması, dahli olanların hukuk önünde hesap vermesi için bir komisyon kurulmalı, 1993'te yaşanan, Madımak başta olmak üzere tüm hadiseler topyekûn araştırılmalıdır' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 33 kişinin can verdiği Madımak Katliamı'nın 27'inci yıl dönümünde Twitter'dan paylaştığı video ile andı.

"HEPİMİZİ DERİNDEN YARALAMIŞTIR"

Vidoyu paylaşan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı: "İnsanımızı ayrıştırmak, birbirine düşürmek isteyen karanlık mahfillerin sebep olduğu #Madımak Felaketi'nde yitip giden canlar hepimizi derinden yaralamıştır. Benzer hadiselerin ülkemizde bir daha vuku bulmamasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ederim."

"MADIMAK İÇİN KOMİSYON KURULMALI"

Madımak'ın araştırıması için de çağrı yapan Karamollaoğlu "Madımak Hadisesi'nin aydınlatılması, dahli olanların hukuk önünde hesap vermesi için bir komisyon kurulmalı, 1993'te yaşanan, Madımak başta olmak üzere tüm hadiseler topyekûn araştırılmalıdır" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN