Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Aybüke instagram hesabı ve biyografisi

Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Aybüke instagram hesabı ve biyografisi

Uzun zaman sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur'un gelin adayları arasında yer alan Aybüke, sosyal medya üzerinden ''Çakal'' dövmesiyle tanınırken yarışmaya dahil olmasıyla beraber de merak konusu oldu. Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında? Aybüke Çangal'ın hayatına dair merak edilenler haberimizde

5 yıl aradan sonra başlayan Kısmetse Olur bu defa Youtube üzerinden izleyici karşısına geçecektir. İlk tanıtımının yayınlanmasıyla beraber tanıdık isimler göze çarparken rapçi Çakal dövmesi ile tanınan Aybüke dikkatleri çekti. Aybüke, rapçi Çakal mahlaslı Emirhan Çakal'ın adını boynuna dövme yaptırması ve ona olan duygularıyla gündeme bomba gibi düşmesi üzerine programa katılması merakları iyice artırdı. Kısmetse Olur Aybüke kimdir? Aybüke Çangal kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

KISMETSE OLUR AYBÜKE KİMDİR?

2001 yılında dünyaya gelen Çangal, üniversite eğitimini Beden Eğitimi üzerine yaptığını belirtti. Dış görünüşüyle beğeni toplayan Aybüke, 1.73 metre boy ve 58 kilo ağırlığındadır. Akrep burcu olan Aybüke, Titkok fenomeni olup oradan paylaştığı videolar ise milyonlarca kez izlenmektedir. Toplamda 1.2 milyon takipçisi olan ve 65.6 milyon beğeniye sahip olan Aybüke sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanarak içerik üretmektedir. Kısmetse Olur Aybüke'nin Tiktok hesabının adı ise @aybukeyim olurken instagram kullanıcı adı ise @aybukeeyiim hesabı üzerinden 204 bin takipçiye sahip.

Kısmetse Olur aybüke

Aybüke çangal

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN