Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında? Röportaj Adam Mahsun Karaca hakkında bilgiler

Mahsun Karaca kimdir, nereli, kaç yaşında? Röportaj Adam Mahsun Karaca hakkında bilgiler

Sosyal medyada 'Röportaj Adam' lakabıyla tanınan ve aynı zamanda Youtube'da video içeriği yayınlayan Mahsun Karaca, Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosuna dahil oldu. Youtube'da 2.21 milyon aboneye sahip Mahsun Karaca'nın ÇGBH kadrosuna katılmasıyla birlikte hayatı hakkında bilgiler de merak konusu oldu. İşte, Röportaj Adam Mahsun Karaca hakkında bilgiler..

Show TV ekranlarının en sevilen programlarından birisi olan Çok Güzel Hareketler 2'nin kadrosuna herkesin çok yakından tanıdığı "Röportaj Adam" lakaplı Mahsun Karaca katıldı. YouTube platformuna çektiği videolar ile tanınan ve 2,21 milyon aboneye ılaşan Mahsun Karaca'nın Çok Güzel Hareketler 2 ile anlaşması sonrası hakkında bilgiler sorgulandı.

Mahsun Karaca kimdir

MAHSUN KARACA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Röportaj Adam olarak tanınan ve özellikle Adana ile ilgili tuhaf ve komik haber röportaj videoları hazırlayarak fenomen haline gelen Mahsun Karaca, 1992 doğumludur. Adana'da doğan ve temel eğitimini Adana'da tamamlayan Karaca, Adana Çukurova Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Mahsun Karaca kimdir

Memleketinde çektiği ilginç videolar ile tanınan Mahsun Karaca, hem Instagram'da hem de Youtube'da geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Mahsun Karaca, aynı zamanda 2018 yılından beri Tuğçe Manga ile evlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN