Mithat Can Özer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

Mithat Can Özer kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, sevgilisi kim?

Sezen Aksu'nun oğlu olarak kameralarla küçük yaşlarda tanışan Mithat Can Özer, şarkıcılığıyla olduğu kadar özel hayatıyla da konuşuluyor. Mithat Can Özer ile Alina Boz birlikteliği magazin gündeminde sıklıkla yer edinen konulardan. Peki, Mithat Can Özer hiç evlendi mi, oyunculuk yaptı mı? İşte, merak edilen biyografisi...

Mithat Can Özer; annesiyle olan güçlü bağından, köpeğine olan düşkünlüğünden bahsettiği bir Ayşe Arman röportajında, çocukluğuna ve büyüdüğü eve dair şunları anlatıyor: " Çevremde, ilginç, yaratıcı, farklı, arıza olan herkes vardı. Tabii ki çok fazla müzisyen, yönetmen, fotoğrafçı, sanatçı, ressam, şair, entelektüel, gazeteci… Çeşit çeşit insan… Çok zeki, çok tuhaf, çok sahici, çok acayip insanlar… Ben de gayet cool takılıyordum. Çünkü bana hiçbir zaman çocuk muamelesi yapılmadı. Annem öyledir, herkesle büyük insan ilişkisi kurar. En önemlisi, ciddiye alır. Beş yaşındayken şarkısını dinletip, 'Güzel mi?' diye fikrimi sorardı. Hayatımın her döneminde beni ciddiye aldı. Bu da etkiliyor bence bir çocuğun karakterini."

MİTHAT CAN ÖZER'İN HAYATI VE KARİYERİ

Mithat Can Özer, 11 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da müzisyen Sezen Aksu, iş insanı Sinan Özer çiftinin oğlu olarak dünyaya geldi.

Özer'in anne ve babası 1983 yılında yollarını ayırdı.

Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gören Mithat Can Özer, 2009 yılında annesi Sezen Aksu'nun çıkardığı 'Yürüyorum Düş Bahçelerinde" adlı albümündeki 'Tören' şarkısının söz ve müziğini kendisi yaptı.

Özer, yapımcılığını da üstlendiği Sezen Aksu'nun 2014 yılında 'Yeni ve Yeni Kalanlar' albümünün tek şarkısının bestesini annesi Sezen Aksu ile birlikte yaptı.

2011 yılında kurduğu 'Piston' grubuyla müzik dünyasına adım atmıştır. Tarkan'ın gitaristi 'Can Şengün', başarılı davulcu 'Arıkan Sırakaya', Ajda Pekkan, Sertab Erener gibi isimlerin bas gitaristi olan, 'Murat Ejder'den oluşan Piston grubu 2012 yılında ilk albümlerine 'Tamperaman' adını vermiştir.

Aynı zamanda Mithat Can Özer, Tarkan'ın okuduğu 'Acımayacak' ve Mustafa Ceceli'nin son albümündeki 'Kucak Kucak' adlı şarkıların söz yazarı ve bestecisidir.

2015 yılında sözü, müziği ve aranjesi kendisine ait olan 'İnşallah' şarkısında elektro gitar ve bass gitar yine Mithat Can Özer tarafından icra edilmiştir.

2016 yılında Kanal D'de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun'un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yaptığı ve başrollerinde; Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan‘ın oynadığı 'Hayat Şarkısı' adlı dizinin müziklerini Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek ile birlikte hazırladı.

2016 yılında Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen Andaç Haznedaroğlu'nun çektiği 'Her Şey Aşktan' adlı sinema filminde 'İlker' karakterini canlandıran Mithat Can Özer, Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir, Hakan Meriçliler, Öznur Serçeler ile birlikte rol aldı.

1-003.jpg

MİTHAT CAN ÖZER'İN ÖZEL YAŞAMI

1981 tarihinde doğan Mithat Can Özer, 2021 yılı itibarıyla 40 yaşında ve akrep burcu.

Kıskanç olmadığını söyleyen Mithat Can Özer için bir ilişkide en önemli şey, arkadaşlık.

Mithat Can Özer'in sevgilisi ise 24 yaşındaki yetenekli oyuncu Alina Boz.

Sosyal paylaşım platformu Instagram'da @mithatcanozer kullanıcı adıyla yer almaktadır.

2-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN