Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı kimdir, kaç yaşındaydı, neden vefat etti?

Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı kimdir, kaç yaşındaydı, neden vefat etti?

25 Haziran günü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Müge Anlı, babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'nın vefat haberi sonrası İhsan Anlı kimdir, kaç yaşındaydı, neden vefat etti? soruları gündeme geldi.

ATV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan ver bölümü merakla izlenen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'nın hayatını kaybettiği öğrenildi. Geçtiğimiz ay İstanbul Asayiş Şube'sinde Müdür olarak görev yapan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, babasından gelen acı haber üzerine yıkıldı.

Müge Anlı'nın babasının vefat haberi sonrası İhsan Anlı'nın kim olduğu araştırılırken neden öldüğü de sorgulanmaya başlandı. Diğer taraftan İhsan Anlı'nın dün Fatih Camisi'nde öğlen namazına müteakip kaldırılan ve aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi.

Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı kimdir

Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı kimdir, kaç yaşındaydı, neden vefat etti?

19 Aralık 1973'te İstanbul'da dünyaya gelen ATV ekranlarının başarılı sunucusu Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı ile ilgili henüz çok fazla detaya ulaşılamamıştır.

Son gelen bilgilere göre Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'nın geçtiğimiz gün sabah saatlerinde vefat ettiği, vefatından sonra da Anlı'nın cenazesinin Fatih Camii'nde kılınan öğle namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi.

Müge Anlı'nın annesinin öğretmen olduğu bilgisine ulaşılırken ünlü sunucunun babasıyla küs olduğu ve uzun yıllar konuşmadığı bilgisine ulaşıldı. İhsan Anlı'nın geçtiğimiz yıl kanser hastalığına yakalandığı ve tedavi gördüğü, Müge Anlı'nın annesiyle de şiddet yüzünden ayrıldığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN