Alkolmetreye ceza ödemeye kalkan sürücü gülümsetti

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir otomobilin alkollü sürücüsünün hareketleri izleyenleri gülümsetti. Alkolmetreyi pos cihazı zanneden sürücünün verilen cezayı ödemeye çalışma şekli güldürdü.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri alkollü sürücülere yönelik uygulama yaptılar. Ekipler, uygulamada durdurdukları bir otomobilde yapılan alkol testinde, Soner D.'nin alkolmetre değerinin son sınırı olan 4.25 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Cezai işlem uygulanacağını duyan sürücü Soner D.(32), "Annem kalp krizi geçirdi. Onun için içtim. Komserim sen benim arkadaşım ol, sen beni eve götür. Çok ceza yazma be komserim. Babama ceza yazma komiserim vallahi beni gebertir." dedi.

Cezayı kredi kartıyla ödemek isteyen Soner D.'nin "Benim evime falan ceza gitmesin." diyerek alkolmetre cihazına kredi kartını temas ettirerek cezasını ödemek istemesi gülümsetti. Polis ekibi, ödeme alınmadığını bir çok kez hatırlattı.

Toplam 4 bin 38 TL cezai işlem uygulanan sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir