Bi' Karar Ver programında gündem değerlendirildi

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur gündemin öne çıkan başlıklarını KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında değerlendiriyor... Canlı yayın 20 Mart saat 11.00 de başlayacak. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Herkese iyi haftalar...

➣Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmak için öne sürdüğü şartlar AK Partiyi karıştırdı. Yeniden Refah ittifaka katılırız ama 6284 sayılı kanun yürürlükten kalksın diyor. Aile içi şiddete karşı kadını koruyan yasayı getirmekle övünen Cumhurbaşkanı Erdoğan sessizliğini koruyor. “6284 sayılı kanun kırmızı çizgimizdir” dediği için hedef alınan AK Partili Özlem Zengin Murat Yetkin’e “Bizim mahalle kadınların değiştiğini göremiyor” dedi. Özlem Zengin’e AK Parti’den güçlü bir destek yok, herkes Erdoğan’ın ne diyeceğine bakıyor.

➣İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi kapsamındaki Millet İttifakı Genel Başkanlar Buluşması’nda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu: “21. yüzyılın ekonomisi artık bir tarım, bir sanayi ekonomisi değil. 21. yüzyılın ekonomisi artık bilgi ekonomisidir.”

➣Ticari kurumsal müşterilerin günlük döviz alım limiti 5 milyon dolardan 2.5 milyon dolara düşürüldü. MB yurtdışına para transferi işlemlerini daha sıkı takip ederken, para transferine de yüzde 5 komisyon getirildi.

➣Bir medya komedisi: Onlarca site Erdoğan’a kullanmadığı cümleyi söyletti.

➣Hatay'da konteyner kent alanlarına 'geçici el koyma' kararı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN