Serkan Özcan KARAR TV'de soruları yanıtladı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Yıldıray Oğur ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtlayacak. Canlı yayın 27 Mart saat 11.00 de gerçekleştirilecek. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣HÜDA PAR'ın yerli ve milli olduğunu, Hizbullah ile aralarında bir bağ bulunmadığını söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli kanıt olarak eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ı gösterdi "O dönemi en iyi bilen isimdir, kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur" diyerek Tantan'ı açıklama yapmaya davet etti.

➣Sadettin Tantan, Bahçeli'ye yanıt verdi "HÜDA PAR ile Hizbullah arasında tabii ki bir bağ vardır. İsimleri tek tek yazmaya gerek yok" dedi.

➣İsrail'de Netanyahu'ya karşı halk sokakta: "Sonumuz Türkiye gibi olmasın"

➣Yeniden Refah Partisi 'yeniden' Cumhur İttifakı'na ortak oldu. "Teşkilatımızın yüzde 60'ı ittifaka girmemizi istemedi" sözleriyle gündem olan Fatih Erbakan, TRT Haber'de canlı yayına çıktı ve Erdoğan ile ittifak yapmasının gerekçesini şu sözlerle anlattı: "Türkiye'yi CHP zihniyetine teslim ettiniz suçlamasına muhatap olmak istemedik..."

➣13. Cumhurbaşkanı adayı olarak Bağcılar'da halka seslenen Kılıçdaroğlu "Haksız olarak alınan, 418 milyar doları alacağım ve milletin cebine koyacağım" dedi

➣Şanlıurfa'da geçen hafta 17 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından dün de sağanak yağış etkili oldu. Yağışlara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, bazı ev ve iş yerlerinde de su baskını oluştu. ➣Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Belli ilkeler üzerinde müzakereler yapılıp sonuca varıldı. Kamuoyunda iddia edildiği gibi milletvekilliği pazarlığı ve 6284 yasası gibi konular gündeme gelmedi. Müzakereleri sonlandıran ve sonra tekrar başlatan konu 6284 yasası değildi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN