Bi' Karar Ver programında gündem değerlendirildi

Hatem Ete Bi' Karar Ver'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayacak. Canlı yayın devam ediyor...

➣HDP'yi TBMM'de ziyaret eden Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 'kürt sorunu sahil tüm sorunların çözüm adresi Meclis'tir. Milletin iradesi sorunların tamamını parlamenterle birlikte çözeceğiz' dedi.

➣İklim, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, deprem konutlarını bir yıla yetiştirmek için pazarlık usulü ihalelere hız verirken ortaya çıkan maliyet tartışma konusu. İhale rakamlarından hesaplandığında

➣TOKİ deprem konutu başına müteahhitlere 3 milyon 200 bin liraya varan rakamlar ödüyor.

➣Babacan'ın hesabı doğru çıktı: Bir TOKİ deprem evi 3 milyon 200 bin TL

➣Kahramanmaraş merkezli depremlere müdahalede yetersiz kalmakla suçlanan AFAD'ın, Ankara'daki merkezinde bu sabaha karşı şüpheli bir yangın çıktı. AFAD'ın evrak bölümünde çıktığı öğrenilen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucunda bazı evrakların zarar gördüğü öğrenildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, yangını şüpheli bularak soruşturma başlattı.

➣AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Erdoğan’la görüşmesi hakkında açıklama yaptı: “Olağanüstü bir durum yok. Mehmet Bey zaten buraya gelip giden bir arkadaşımız. Kendisi aktif siyaseti düşünmüyor”

➣Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylık başvurusu bugün saat 15.00'te YSK'da gerçekleşecek.

➣Depremin acısı katlanıyor... Resmi can kaybı 50 bin 96'ya yükseldi. Diyanet, derinleşen yoksulluğa karşın fahiş harcamalara devam ederek başlangıç ödeneğini yüzde 46,8 oranında aştı. 4-6 yaş Kuran kurslarında ise 2021-2022 döneminde toplam 168 bin 439 çocuk eğitim gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN