Damadın evlilik sorusuna ilginç cevap verme yöntemi

Bursa'da Sedanur Öz ve Emirhan Yaldız nikah masasına oturdu. Dünyaevine girmek için son adımı gerçekleştirmek isteyen genç damat, nikah memurunun evlilik sorusuna ilginç bir şekilde cevap verdi. Arkadaşlarına danışarak soruya cevap vermesi şaşkınlık yarattı.

Nikah memurunun 'Emirhan Yaldız'la evlenmeyi kabul ediyor musun' sorusuna gelin 'evet' cevabını verirken, genç damada ise 'Sedanur Öz'le evlenmeyi kabul ediyor musun' diye soruldu. Yaldız ise cevabı arkadaşlarına danışarak vermesi hem şaşkınlık yarattı, hem de davetlileri gülümsetti.

'EVET' DEDİ

Arkadaşlarının "Evlilik zor. İzin almadan evden çıkamayacaksın.. Son pişmanlık fayda etmez. Ölmek var dönmek yok" söylemlerini duyan damat koşarak nikah masasına yönelip 'evet' cevabını verdi

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir