Dilan ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya KARAR TV'de soruları yanıtlıyor

KARAR TV ekranlarında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sunduğun Bi' Karar Ver, gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Programın 11 Aralık 2023 Pazartesi günkü konuğu, Dilan ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya oluyor. Avukat Kaya, Türkiye'nin konuştuğu davaya ilişkin kritik soruları saat 11.00'de KARAR TV ekranlarında cevaplayacak.

KARAR TV ekranlarında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sunumuyla yayınlanan Bi' Karar Ver, öne çıkan haber başlıklarını tartışmaya devam ediyor. 11 Aralık günü ekranlara gelecek bölümün konuğu, Dilan ve Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya oluyor.

Polatların avukatı Kaya, Türkiye kamuoyunun konuştuğu ve yakından takip ettiği davaya ilişkin kritik soruları KARAR TV izleyenleri için cevaplayacak.

Peki, programda konuşulacak diğer kritik konu başlıkları neler?

  • Somali Cumhurbaşkanı’nın oğluna ilişkin soruya "Gündem Filistin" yanıtını veren Bakan Tunç'tan açıklama: Bu tam anlamıyla bir dezenformasyondur
  • Başsavcılık 'adliyede rüşvet' iddiasını yalanladı, savcı hakkında inceleme başlatıldı
  • Adalet Bakanı, Somali Cumhurbaşkanı’nın oğluna “kusursuzluk” raporu veren polislere soruşturma açıldığını belirtti
  • Kültür ve Turizm Bakanı yeni AKM’deki lüks restoranda bir grup gazeteci ile yemek yedi, diğer gazeteciler tepki gösterdi
  • The New York Times'ın haberine göre, Gazze'de binlerce çocuk açlıktan ölmek üzere

Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak program, 11 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 11.00'de başlayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir