Hanefi Avcı, Hablemitoğlu cinayetinin perde arkasını anlattı: Levent Göktaş ile ilgili çarpıcı iddia

Hanefi Avcı, Necip Habletmitoğlu cinayetine ilişkin ‘’Levent Göktaş’a ve Hablemitoğlu’na MİT Müsteşarı olacaklarına dair iddialarından ardından Göktaş ve yanındaki insanlar bu cinayeti işlemiş gözüküyor. Bu yönde itiraflar da bulunuyor.’’ dedi. Ortaya çıkan manzaraya ilişkin de değerlendirme yapan Avcı ‘’Arka planda cemaat, Göktaş ve arkadaşlarını araya koyduğu insanlarla kullanarak bu cinayeti işletmiş gözüküyor.’’ ifadelerini kullandı.

OĞUZ BAKIR

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sunduğu Bi’ Karar Ver programında dündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

HDP ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Mersin’de yaşanan saldırılara ilişkin yaptığı kınama ve PKK’nın kınamalara ilişkin verdiği tepkiye de konuşan Avcı şunları söyledi:

‘’Mersin'deki terör saldırısı istismar edilecek bir konu değil!

Legal siyaseti yok etmeye kalkıyorsunuz. Bu dağdaki adama prim vermek demektir! Türkiye nedense son zamanlarda tam tersi bir yol izliyor, legal siyaseti yok etmeye çalışıyor! Yanlış bir yöntem.

Bize iki ayrı güç var duygusu veriliyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir şey olmaz! Devlet bir bütündür. Kendi içinde siyasi yarış olabilir ama vatandaşa yansıyan hizmette bir bütünlük olur!’’

HABLEMİTOĞLU CİNAYETİ

Necip Hablemitoğlu cinayeti ve Levent Göktaş’a ilişkin de konuşan Avcı, yaşanan cinayet öncesinde Hablemitoğlu’na ve Göktaş’a MİT müsteşarlığı teklifi verildiğini belirterek ‘’Ortaya çıkan manzarada arka planda cemaat, Göktaş ve arkadaşlarını araya koyduğu insanlarla kullanarak bu cinayeti işletmiş gözüküyor.’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN