Michael Fikret lakaplı temizlik işçisi dansıyla gündem oldu

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Fikret Ayvalı, iş bitiminde yaptığı Michael Jackson dansı şovuyla sosyal medyada gündem oldu.

Çocukluğundan bu yana hayranı olduğu dünyaca ünlü pop sanatçısı Michael Jackson'ın dansını yapan Fikret Ayvalı'nın küçük gösterisi ekibine ve kendisine enerji kaynağı oluyor. 47 yaşındaki Ayvalı'nın yaptığı dansla arkadaşları ona "Maykıl Fikret" derken, yaptığı figürleri şehrin farklı noktalarında da gösteriyor.

1990 yılından bu yana Michael Jackson’ı dinlediğini ve müziklere dansla eşlik ettiğini kaydeden Fikret Ayvalı, “Güzel bir enerji. Dans ederken bir anda 25 yıl geriye dönüyorum ve kendimi genç hissediyorum. Bu coşku içimden geliyor.” dedi. Gördüğü ilgi ve destekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Ayvalı, güzel bir ortam oluştuğunu paylaştı. Yapılan işin, Maykıl Fikret ile daha keyifli hale geldiğini dile getiren mesai arkadaşları ise dans sayesinde yorgunluklarını attıklarını söyledi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir