Milyonluk araç pert oldu! Porsche'nin ünlü modeli kazaya karıştı ve...

İstanbul Sarıyer'de direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü aracına ağır hasar verdi. Görüntülerden Porsche'nin Taycan modeli olduğu anlaşılan elektrikli otomobil ticari araç ile çarpıştı, olay küçük sıyrıklarla atlatıldı. Milyonluk o araç ise kameralara böyle yansıdı.

Milyonluk Porsche Taycan ticari araca çarptı, aracın son halini görenlerin içi sızladı.

Sarıyer İstinye Mahallesi Katar Caddesi’nde meydana gelen olayda iddialara göre Kerem Kaya’nın kullandığı 8 milyon TL civarlarındaki 34 KK 449 plakalı Porsche Taycan marka araç, seyir halindeyken ara sokağa girmeye çalışan Erkan Kaya’nın kullandığı 34 ENK 394 plakalı ticari araçla çarpıştı. Kaza sonrası ticari araç sürücüsü Erkan Kaya araç içerisinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan Erkan Kaya’yı bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Erkan Kaya’ya daha sonra ambulans ile hastaneye sevk edildi.

8 MİLYONLUK ARAÇ PERT Mİ OLDU?

Kaza sonrası ise araçlarda maddi hasar oluşurken, kaza yapan araçlar olay yerine gelen çekiciyle bulundukları yerden kaldırılırdı. Polis kaza ilgili inceleme başlattı. Öte yandan, elektrikli olan ve yaklaşık 8 milyonu bulabilen fiyat etiketi ile Porsche Taycan otomobilinin aldığı hasar gözlerden kaçmadı.