Mustafa Karaalioğlu: Muhalefete 'terörist' demek seçim kazandırdı

Bi'Karar Ver programında seçim sonuçlarını değerlendiren Mustafa Karaalioğlu, iktidarın muhalefete yapmış olduğu 'PKK ve Kandil' propagandasının işe yaradığını belirterek "Muhalefete 'terörist' demek seçim kazandırdı. 'Bu kadarı da olmaz' denilen şeyleri millet onayladı" şeklinde konuştu.

KARAR TV Youtube kanalında yayınlanan 'Bi'Karar Ver' programında Mustafa Karaalioğlu, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur seçim sonuçlarını canlı yayında değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'PKK ve Kandil' propagandasının işe yaradığının altını çizen Karaalioğlu, "Erdoğan'ın kazandığı takımı, kazandığı dili ve kazandığı propaganda setini bozmak gibi bir lüksü yok. Buna gerek de yok. İnsanlar buna güçlü bir onay verdi" dedi.

"PKK'YI VE KANDİL'İ BOCA EDEREK KAZANIYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrıştırıcı ve yaftalayıcı bir dille seçimi kazandığını vurgulayan Karaalioğlu, "Muhalefete 'terörist' demek seçim kazandırdı. 'Bu kadarı da olmaz' denilen şeyleri millet onayladı. Erdoğan sertleşerek, ayrıştırarak, yaftalayarak, PKK'yı ve Kandil'i boca ederek kazanıyor. Erdoğan'ın kazandığı takımı, kazandığı dili ve kazandığı propaganda setini bozmak gibi bir lüksü yok. Buna gerek de yok. İnsanlar buna güçlü bir onay verdi" yorumunda bulundu.

"HENÜZ SIRALARI GELMEDİ"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun muhalif seçmen tarafından eleştirilmesine yönelik konuşan Mustafa Karaalioğlu, "Toplum Erdoğan'ın hala kendilerine liderlik edebileceği güçte ve kapasitede olduğunu düşündü ve Erdoğan'dan vazgeçmedi. Yanlış iliklenen düğmenin en büyüğü Babacan ve Davutoğlu'nun birlikte parti kuramamaları. Dolayısıyla Erdoğan ile çalışmış iki önemli ismin sırası gelemezdi. Onların zamanı değildi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanma hedefine uygun olarak, bol keseden verdiği düşünülen milletvekillikleri şu anda DEVA ve Gelecek Partisi üzerlerinde bir baskı unsuruna dönüştü" şeklinde yorumladı.

Gazeteci Mustafa Karaalioğlu aynı zamanda önümüzdeki günlerde Türkiye'yi ekonomik anlamda iyi günlerin beklemediğini belirterek, "Türkiye kötü yönetilmeye devam edecek. Kötü yönetimden bizim anladığımız şeyle Erdoğan'ı destekleyen kitlenin anladığı şeyin farklı olma durumu da devam edecek" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN