Demokrat Partili Cemal Enginyurt: 14 Mayıs'ta üzerimizde tepineceklermiş! Ne yapacaksınız?

KARAR TV'de konuşan Cemal Enginyurt, Soylu'nun 'sizin üzerinizde tepineceği' ifadesine tepki gösterdi. Enginyurt iktidarın hamaset yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Gideceklerini anladılar halka söyleyecek sözleri kalmadı. 14 Mayıs'ta üzerimizde tepineceklermiş! Ne yapacaksınız? Bizi mi öldüreceksiniz? Oy vermeyenleri hapse mi atacaksınız? Ülkeyi soydunuz, kime işgalci diyorsunuz, hadsiz adam!"

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

AKP milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul’da yaptığı farklı konuşmalarda gerilimi artıracak açıklamalar yapmaya devam ediyor. Soylu, "Erdoğan 14 Mayıs’tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz” ifadelerini kullandı. Enginyurt, Soylu'nun çıkışına şu sözlerle yanıt verdi: 14 Mayıs'ta üzerimizde tepineceklermiş! Ne yapacaksınız? Bizi mi öldüreceksiniz? Oy vermeyenleri hapse mi atacaksınız? Biz bir seçime gidiyoruz, tepinmek ne demek?

gly-001.png

'BUNLAR NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlediği Aydın mitinginde, CHP’nin henüz gerçekleştirilmemiş Aydın mitingine kaç kişinin katıldığını açıkladı. Erdoğan’a göre 10 Mayıs’ta düzenlenecek CHP’nin Aydın mitingine 27 bin kişi katılmış. Erdoğan’ın bu sözlerine CHP Aydın İl Başkanı Saatçı tepki gösterdi. Erdoğan Aydın mitinginde, mitinge katılım oranını açıkladı. Erdoğan, AKP’nin Aydın mitingine 55 bin kişinin katıldığını, CHP’nin 10 Mayıs’ta düzenlenecek Aydın mitingine ise 27 bin kişinin katıldığını söyledi. Bu konuyu KARAR TV ekranlarında gündeme getiren Enginyurt, "Tayyip Erdoğan'ın sağlığı yerinde değil, Soylu'nun da değil. Yapılmayan mitingi gündeme getirip sayı açıklıyorlar. Hamaset dilleri o kadar ileri ki ne dediğini bilmiyor bunlar" dedi.

'TEPİNMEZSEN ADAM DEĞİLSİN'

Cemal Enginyurt'tan, Soylu'nun '14 Mayıs'tan sonra sizin üzerinizde tepineceğiz' çıkışına tepki gösterdi. Ordu Milletvekili ve CHP İstanbul Milletvekili adayı Cemal Enginyurt şu sözleri kullandı: Delikanlıysan, zerre şerefin varsa TBMM'de karşı karşıya geldiğimizde, tepinmezsen adam değilsin. 3 gün sonra meclisteyiz, senin kafanda ben tepineceğim. Adam değilsin! Yüreğin varsa şerefin varsa 3 gün sonra meclisteyiz gel. Korkak ve utanmazsın. Yüreksizsin!

'DAVACI OLMADIĞINI SÖYLEDİ'

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğu'nun seçimi fark ile alacağını söyleyen Cemal Enginyurt, Sakarya'da atılan taşa değinerek şu ifadeleri kullandı: "Hoşgörü, samimiyet, insaniyet var Kemal Bey'de. Sakarya'da arabasına taş atan çocuk için davacı olmadığını söyledi ve ismini teşhir etmeyin dedi."

'Erdoğan tebrik edecek, kazandı diyecek!' ifadelerini kullanan Cemal Enginyurt, "İmamoğlu'nun kazandığını gören Binali Yıldırım, daha sandıkların yarısı açılmadan 'Tebrik ederim, kazandı' demek zorunda kaldı. Erdoğan da tebrik edecek" dedi.

'EN AZ YÜZDE 55 OY İLE KAZANACAK'

CHP İstanbul Milletvekili adayı Cemal Enginyurt 3 gün sonra yapılacak olan seçimde Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanacağını belirterek "Seçim günü Kemal Kılıçdaroğlu'nun en az yüzde 55 oy ile kazandığını görenler zaten sandığı terk edip gidecekler! Tıpkı İstanbul seçimlerinin ikincisinde olduğu gibi.B Büyük bir dip dalga geliyor! İnsanlar bıkmışlar. Sokaktaki herkes 'kurtarın bizi' diyor. Sürtük denilen kadınlar, çapulcu denilen gençler, esnaf sandığı bekliyor..." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN