Pastanın içinden çıktı! Kuzenine şaka yapmak için düğününde maket pastanın içine gizlendi

Sakarya'dan Trabzon'a kuzeninin düğünü için giden bir adam, evlenen gelin ve damada şaka yapmak için maket pastanın içinden çıktı. Gelin ve damat olayın ardından şok olurken o anlar ise cep telefonu kameralarına böyle yansıdı.

Gelin ve damat, pastanın içinden çıkan arkadaşlarını görünce şoke oldu. Kuzeninin düğünü için Sakarya’dan Trabzon’a yola çıkan bir adam, gelin ve damadın maket pastasının içinden çıkarak gelin ve damada unutamayacakları bir şaka yaptı.

PASTANIN İÇİNDEN ÇIKTI

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşayan Yusuf Kurt, kuzeni Mehmet Çolak’ın Trabzon Çarşıbaşı’ndaki düğünü için yola çıktı. Damadın kuzeni olan genç, düğünde maket pastanın içine gizlendi ve pastanın gelin ve damadın önüne getirilmesini bekledi. Gelin ve damat en mutlu günlerinde kendileri için hazırlanan düğün pastasını yemeye hazırlanırken, genç bir anda maket pastanın içinden çıktı ve herkesi şaşırttı.

GELİN VE DAMAT NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Olayın ardından gelin ve damadın ise korkarak gülümsediği anlar saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde gelin ve damadın maket pastanın kesilmesi için beklediği esnada Yusuf Kurt’un bir anda pastanın içinden çıkarak oynamaya başlaması yer alıyor.